hehehe, ma za copy paste znam i sam, napiši mali opis sata i tvoja viđenja o mehanizmu, kolika su mu odstupanja i slične stvari, koliko sam video mehanizam je sa COSC sertifikatom!
Printable View
@ sima hrabri - Tissot su super satovi i bas ih volim, ali imam vec 3. Voljela bih i neki koji je u klasi iznad srednje swiss made.
@ ANGEL II - Ne mora Rolex, moze i Zenith... :) :)
@ Marko 5 - Svidja mi se i dalje Daytona, ali mislim da postoje mnogo bolje investicije u manjem cjenovnom rangu. U svakom slucaju, ja Rolex veoma cijenim i nadam se da ce jednom i on biti u kolekciji :)
IWC Aquatimer Chronograph
Prvo moram da se zahvalim jednom clanu naseg foruma koji ima sat,tj satove koje ostavljaju bez daha,koji mi je omogucio da ostvarim deo mog sna i uzmem pomenuti sat sa naslova...necu ga imenovati mislim da znate koji je Zanitko...i jos jednom online operateru koji je bio zajedno na vezi samnom koji ce se isto tako prepoznati...
hvala.
I sad stvarno Vam kazem da ovaj sat necu menjati,vec cu skupljati pare da pored njega uzmem jos neke..ovo mi je osnov.... Bell Matic a?
Milane druže, pa ovo nije original sat!!! Molim te obrati pažnju na koronu, pa pogrešan je font!!! :banghead:
Chestitam Milane! Odlichan izbor... :top:
Sat je iz Podgorice ako se ne varam... imao sam prilike da ga vidim uzhivo, prelep sat:yes4:
Pozz!
gledaj ga ovaj sad me nervira
ej breee ne lozi me nisam gledao
da nema pravilnika sad bi ti ja...
umesto da kazes ...
Sta te briga,kutija je original... Cestitam,prelep sat u zdravlju da ga nosis i duugo da te sluzi. A sto se tice menjanja drzimo te za rec...
Ma daj bre, evo sad pričam sa Daliborom preko pp i malopre se čuo sa Vladom. Ovde font na brojčaniku nije dobar čoveče!
E tvoj bell matic je najjaci najbolji a ti si jedna lepa plemenita domaca malo veca dosta veca zivotinja ona dobra.....ne nerviraj me da ustajem i otvaram original kutiju sa orginal satom u njemu....
Da da je Seiko sad bi bili aplauzi ili Omega Pobogu...svi bi se probudili i cestitali. Ovako Ja i Moj drug IWC eovac moramo da trpimo ovakve niske udarce :(
Mislim da greshish druzhe, ovo je model iz novembra 2009, IWC Aquatimer Chronograph Watch - IW376704 - Ref: IW-9899S - IWC Watches | Watches.co.uk
Ja ozbiljan kada kažem da font na poklopcu kućišta ne valja a ti tako. :(
Al neka si ti nama kupio sat koji si želeo i neka si ti nama srećan. Nema veze što mu krunica ima pogrešan font, oprostićemo ti ovaj put. Satić je super, samo kada si se ti nama smirio na mesec ili dva. :)
:lol: :lol:
Paljevino jedna! :lol: Mada, moram priznati da mi deluje malo onako... Ne znam baš šta je u pitanju ali nije baš skroz načisto svoj! :hmmmm:
Eeee... Sad bez zezanja, čestitke na satu. Prelep je i najbitnije je da si ti zadovoljan njime! :) Ovaj Aqua jede onaj Bentley za malu užinu i mislim da si napravio najbolji mogući izbor. :)
Jel to znači da sam izvisio za toplu čokoladu? :confused:
Mislim, pripravnice ti i mogu nekako oprostiti ali čokoladu i ne baš! :cray:
znas...prvi put skocih da vidim imas li pravo ali na svim je tako
cokoladu...hmm valjda pivo ako smes da ga pijes a?
hvala ti na lepim recima...zeleo ga i eto..ma da mi se onaj zenith izvukao za top guna ali cekace on mene i za taj...on nek skuplja Rolexe ja cu IWC
Ma cekam ja nije frka,samo se razmisljam sra da skupljam,najvise imam iwc-a tako da bi bilo logicno da njih uzimam... Ili ipak mocni Zenith?
@ dragon - stvarno si lud,ne igraj se vise sa takvim stvarima,da si mu rekao da je fals kutija pa i nekako:lol:
neka si ga nasao konacno! lepo da te sluzi i da ga ne skidas! :)
i nije mi jasno sto ne trazite zenske nego ste ovde na forumu...meni zena i mala spavaju pa mogu ali vas ne mogu da razumem pola 3 a nista ne radite....Bozeeeeeeee sta uradi EU od nas-vas jos samo da legalizuju i spavace te :)
off topcic
^ Ja sam večeras od moje dobio jedan veliki hladan tuš tako da kuliram ovde sa tobom! :laugh: A mrzi me da se švaleram. :D
Nemce naravno. :p
Morao sam, prosto nisam mogao da odolim. Znam kakav je i znao sam da ću odmah da ga presečem sa prvom porukom a da ću kod druge već pošteno da ga preznojim. :lol:
Sva sreća po njega da je kod treće skontao da ga ložim, verujem da bi mu čuka stala! Samo ne smem ni da pomislim koja! :laugh:
Uuuuuu Milance kakvo lepo izneneadjenje, svaka cast matori, jujujuju odlican je....
Sta da kazem Milane? Ovo je prava, fenomenalna ČUKA za sva vremena!!!
Probaj da ga ne menjas neko vreme, molim te :)
Milane cestitam, kupio si najzad ono sto si zeleo! Sada je i meni laknulo ;)
Zmaju, cestitam, strasan sat, napokon si ga se dokopao! :D Nisam ni sumnjao u tebe! Najzad svi mozemo da odahnemo...! :laugh:
Konačno, mirniji sam! :lol:
Aj sada ga prodaj i više ne pričam s tobom! bdw, barem tri meseca!
:adore:Milane svaka cast, odlican izbor :top:
Leleee....Milane sine.....pa ne znam šta reći osim da bih ja uzeo pravi Aquatimer,a ne ovo čudo sa štopericom:wacko: ,al' sto ljudi - sto ćudi!
Elem,pošto će on kod tebe biti otprilike jedno mjesec do 2 i nije neka šteta potrošenih para:p!
Ostaje mi još samo da ti čestitam na prinovi - bez zezanja,sat je super.........za nošenje od stana do posla:p - dovoljno za tebe!!!
Milane druže, sve najbolje i sa moje strane, zaista ti od srca čestitam na "prinovi"! :congrats:
Znam koliko si ga želeo, a bogami znaju verovatno i svi članovi i pola Srbije :lol:
U svakom slučaju lepo je znati da sada ponovo svi članovi foruma imaju sat, mislim dosta si nas sramotio :lol:
Pozdrav i sve najbolje! ;)
Evo tek sam sada video Aquatimer.Tvoj najbolji sat do sada ubedljivo.Prava velicina,izgled,kvalitet,poreklo,ovo je vec ozbiljno dobar sat.Cestitam ti i zelim ti da ga ne prodas nikada.Daj samo okaci neku sliku sa dnevnog svetla,i u mraku obavezno
Ma Simo moze...pa davao sam Vladasu oba sata,sve satove moje na koliko oce....ti mislis ja ne bi voleo da imam lepe slicice mog satica pa na onaj WUS i smeker :)
I od mene cestitke! ;)
Medjutim, gledajuci ove stranice i satove po ćoškovima koji pokazuju tacno vrijeme nesto mi se ne poklapaju....
Time Factors Quality Watches On The Net Since 1996
IWC Aquatimer Automatic 2000 Watch - IW356802 - Ref: IW-10468S - IWC Watches | Watches.co.uk
a moj sat je narihtan prema ovom prvom linku!Kome sad vjerovati!? :(
:dirol:Ne razumem te....:)
prvi...sad sam shvatio sta si hteo...ja gledam vreme po ovome
Current local time in Serbia – Belgrade
+1 i ja ga koristim, pogotovo sto je sinhronizovan sa zvanicnim USA sajtom.
au milane tek sad vidim sta si kupio.svaka cast strasan sat bas vrh.ostavlja bez daha.cestitam i sa srecom da ga nosis.
hvala i ja vama zelim da ispunite snoveee
Upravo je stigao.Sasvim OK sat,velikih gabarita.Marka nije nesto poznata (promovisu ga Kristijano Ronaldo i Nadal),ali meni se jedino svidja ovaj model i uspeo sam da nabavim jedan.