-
re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Sjajan sat i odličan tekst!:top:
Mogao bi jedino da mu ispoliraš kućište kad stigneš. U vezi štoperice ... meni su rekli da bi u principu bilo poželjno da stoji zakočena jer njen neprekidan rad nije baš dobar za mehanizam, mada i ja volim kada radi, sat mi deluje "življe".
-
Posle bursinog teksta,sad sam u dilemi da li i dalje da prodajem ovaj moj :confused:
-
@Bursa
Napisa ga ti. Svaka čast.
Taj sat izgleda dosta dobro i nadam se da će sređivanje proći kako treba.
Još jednom-čestitam!
-
evo da okacim i ja svog, s oprostenjem, novog ljubimca... :)
http://i247.photobucket.com/albums/g...IMG_0064-m.jpg
-
Odlican sat,jesi li ga prko neta uzeo ili neka druga kombinacija
-
Oba Seika su legende u svojim klasama.
-
da, sa longislandwatch, ali na adresu rodjake u SAD, pa ga je ona donela. sve je proslo ok, stigao je za 3-4 dana, u jeku njihove bozicne ludnice... kutija, papiri, sve je tu, dakle, preporuka za longislandwatch!
-
Čestitam na Monsteru Simo! Odličan sat!:congrats:
-
@Sima Hrabri
Opa!Tetka iz Amerike!?
Čestitam,prijatelju-Vrlo lep satić!
P.s. Sa'š moć' da ronjaš do 200 metara :cool:
-
@sima hrabri
Čestike na životinji!
-
Super sat! I to baš Orange varijanta, podseća na Doxu.:)
-
hvala svima! za sada sam odusevljen satom...! izgleda da nije bez razloga stekao svoju reputaciju! :)
-
i ja se pridruzujem cestitkama za lepu oranzadu...super je
-
Par dana me nije bilo pa samo da prokomentarisem:
@VLADAN P - odlicna je kolekcija a ovaj Casio Speedmaster-like je vrlo upecatljiv. Sjajna kupovina, cestitam :congrats:!
@bursa - pridruzujem se cestitkama za sjajni vintage hronograf! I odlican tekst si napisao. Takodje pozdravljam sto si ga postavio medju kompletne testove satova!
@sima hrabri - svaka cast na Monsteru :top:. Odlican tool watch! I meni je poceo da nedostaje moj nekadasnji OM :cray:
-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Samo da dodam par slika koje sam ostao duzan (dok se milan zmaj ne pojavi sa nekim Zu Zu Submariner El Primero Aquatimer-om ;)):
Milanov Fortis B-42 Marinemaster:
Prilog 4398
Milanov IWC Portofino Chronograph:
Prilog 4396Prilog 4399Prilog 4400
I na kraju - vesela trojka :dancing2::
Prilog 4397
-
Srecna nova godina svim clanovima!
@vladas cestitke za kolekciju, sada imas sat za svaku priliku po jedan! Odlican izbor!
-
off topic
@tolarbo - Milan me je zamolio da slikam satove, sto sam ja i uradio pre recimo mesec dana, ali ih tek sada kacim. Inace - samo je Omega moja (nazalost :sad:)
-
Eh bre.. ja pomislio da Vladan bas dobro placa moderatore :)
-
Citat:
sima hrabri kaže:
hvala svima! za sada sam odusevljen satom...! izgleda da nije bez razloga stekao svoju reputaciju! :)
Au Simo, umalo da preskocim tvoju prinovu ;) Lep sat, sve cestitke i od mene. Da castis!
-
http://i407.photobucket.com/albums/p...j/PICT0243.jpghttp://i407.photobucket.com/albums/p...PICT0202-1.jpg
Srecna Nova Godina svim ljubiteljima casovnicarstva pozdrav iz Makedonije, ovo je sat koga sam duze vreme voleo da nabavim i konacno 31 decembra ukazala mi se prilika,pa se on prikljucio mojoj kolekciji SEIKO satova , inace ljubitelj sam RETRO satova ima dvadeset i nesto primeraka od kojih je seiko kolekcija naj brojnija ima nesto svacaraca i nesto rusa ali jos uvek mi fotkanje slabo ide.
inace ovo na slici je Seiko 6138 0040 popularno nazvan "Bullhead" koj iako dobro radi sutra ide kod mog casovnicara na servis !
-
@ Walter
Vrlo zanimljiv model originalnog izgleda! Dopada mi se:yes4:
Cestitam!!!
Ako te ne mrzi, napisi nesto vise o ovom modelu.
Kad budes imao vremena postavi slike ostatka kolekcije.
Pozdrav za Makedoniju:beer:
-
Dobro došao @Walter! :D
Odličan Seiko i obavezno prikaži svoju kolekciju satova kao i mali osvrt na Seika!
Kompletni testovi satova
-
Citat:
sima hrabri kaže:
Ohoho... Simo, vidim da je monster manija i tebe zahvatila. :)
Mogao bi neki kraći opis sata da postaviš tj. da izneseš utiske o Monsteru?
-
^ hehe, da znas, skroz sam se primio... :) bice i review, tj. vec je napisan, nego nikako da stignem da napravim par dobrih fotki. :)
-
moracu i ja jednog monstera da nabavim za more....odlicno satovi deluju bas robusno...a pouzadno.
-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo je nova pridoslica,odavno sam ga merkao i konacno je moj.Novi sat za svaki dan.Za sada mogu da kazem da je u 5sec/dnevno i da mu je izgled uzivo fenomenalan.Izuzetan sat.Opis cu moci da napravim tek za nedelju dana kada se steknu uslovi da budem objektivan.U medjuvremenu cu postaviti i svoje fotografije,ove su "pozajmljene"
Prilog 4512Prilog 4513Prilog 4514Prilog 4515Prilog 4516
-
Nikle-
Za sada čestitke na prinovi.
Više divljenja iskazujem kad postaviš svoje fotke ;)
-
Uhhh Nikle odličan Tag ,čestitam ti na njemu!:proud::congrats:
-
Cestitke i od mene! Bas je lep Tag, posto veoma cenim ovog proizvodjaca siguran sam da ces i posle sedam dana imati sve najlepse reci za njega. Uzivaj u pridoslici ;)
-
eeeeeeee da docekam da i danas uvazeni clan uzme Tag Heuer...odlican sat...bez lazne skromnosti stvarno mi se svidja...
nadam se da ces uvideti da nisu velike razlike....:congrats:
-
cestitke, nikle, odlican sat!
-
Čestitam Nikle, stvarno lep sat, i sportski i elegantan. :top:
Pozdrav.
-
Pocinje Milan da me zabrinjava,poceo je i misli da cita,sto se tice dizajna i lepote tu su,ali kada gledas sve u dlaku,nisu tu,mehanizam,narukvica,detalji na kucistu,Omega je meni i dalje broj 1.Ovaj sat sam i uzeo da ih neizmenicno nosim,i mislim da sam dobro izabrao.Tag izgleda fenomenalno uzivo,jedino ne znam da li je ovih 300 m reklama ili stvarno moze da izdrzi ozbiljne dubine.Postavljam sutra u toku dana slike.
-
Eh nemoj tako..Pa ja i ne mislim da je Tag bolji od Omege ili obrtno samo hocu da kazem da sam imao i jedan i drugi,doduse vise Tagova i da ama nema bas nikako toliko velike razlike osim sto dobre reklame...
Pa probaj za dubinu..ja sam predjasnji Bretling dobro izronio :)
i sad moj sledeci sat ce biti ja se nadam isto tako dobar za dubine...deep..
-
Uh Nikle pa gde bas Tag,pogodi me u srce,nozem.;)Cestitam ti,naravno neiskreno
-
:sarcastic:koja je ovo izdaja ali Nikola Nikle je odavno skrivao svoju zelju prema Tag satovima nego nije hteo da kaze....eh kad bi ja se dokopao nekog Taga ne bi se odvajao od njega
-
8 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo obecao sam da cu postaviti svoje slike,iako nisu nekog specijalnog kvaliteta uzivajte
Prilog 4536Prilog 4537Prilog 4538Prilog 4539Prilog 4540Prilog 4541Prilog 4542Prilog 4543
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
-
definitivno ovaj desno samo da je i on chrono... :)))bolja zavrsna obrada
-
Čemu 1. na ciferu Omege? Štamparska greška ili ....