Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 21
Like Tree9Likes

tema: Koliko je mehanizama COSC testirano prošle godine?

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Određen forumom re: Koliko je mehanizama COSC testirano prošle godine?

Srdjane, ne smem da ulazim u ovu polemiku, jer znamo odmah ko će biti najtacniji
    Salu na stranu, Seiko 7s36 je vrlo tacan, ali ume da ima vece oscilacije u različitim pozicijama, pa mislim da bi teško prosao COSC standard. Nego meni je ovde upalo u oči da Panerai ima veliki pad, da to nije povezano sa sve većom ugradnjom novih inhouse mehanizama?! Ne bi to voleo da je tačno. A sto se tiče Tissot-a, definitivno su rešili da malo podignu brend, vidi se to po svemu sto rade poslednjih godina.

Istaknuti član Avatar korisnika jagos
    Član od
    5.11.2009.
    Lajkovi
    5664
    Reputacioni uticaj
    55

Citat tolarbo kaže: Pregled poruke
    Srdjane, ne smem da ulazim u ovu polemiku, jer znamo odmah ko će biti najtacniji
    Salu na stranu, Seiko 7s36 je vrlo tacan, ali ume da ima vece oscilacije u različitim pozicijama, pa mislim da bi teško prosao COSC standard. Nego meni je ovde upalo u oči da Panerai ima veliki pad, da to nije povezano sa sve većom ugradnjom novih inhouse mehanizama?! Ne bi to voleo da je tačno. A sto se tiče Tissot-a, definitivno su rešili da malo podignu brend, vidi se to po svemu sto rade poslednjih godina.
    milane svi znamo sta je COSC standard.ne ulazim u to sta bi ko prosao.kazem samo kako je bilo kod mene sa mojim satovima na mojoj kutiji.to ne mora da znaci nista.seiko je kupljen nov a ovi polovni.sta znam samo eto zanimljivo je.mozda japanskim satovima prija kineska kutija.
    Poslednja ispravka: jagos (7.8.2013. u 1:12)
    backarelli likes this.

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Ma naravno, i ja sam imao slična iskustva, sto se tiče Seika i tog mehanizma. Ali, to je ipak mahanizam koji može da ima odstupanje i preko 15s po danu, kao što može da ima odstupanje i 0,7s po danu.
    DrAgod likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •