Da vizuelno je prelep...probao sam ga u Uscu ja mislim...i dobar precnik i otmeno izgleda...sad mehanizam..Dragone sve se da srediti...ajde ne preteruj...
jok seiko da uzme neki
Da vizuelno je prelep...probao sam ga u Uscu ja mislim...i dobar precnik i otmeno izgleda...sad mehanizam..Dragone sve se da srediti...ajde ne preteruj...
jok seiko da uzme neki
next year at this time I'll be a millionaire
^ neki seiko retrograde??![]()
Milane, ja nisam nigde pomenuo Seiko niti sam preporučio ovog proizvođača tako da se opusti malo!![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ljudi opusteno......
Evo o cemu razmisljam, retrogarde mehanizam L698.2 - los/dobar
Moje pitanje svima: da li neko zna forum/site gde su komentarisane eventualne "decije bolesti" mehanizma
Ajde, pomagajte.........![]()
Seiko mi ne dirajte
A sad,ozbiljno....I ja sam video taj sat,meni se samo to ne dopada da su dosta nečitke,zbog presijavanja,info o datumu,danu i onaj am/pm indikator.Ne znam što to nisu ostavili u nekoj mat varijanti.
Ne svidja mi se ni taj "hrono" look sa onim tasterima....
me mogu...sav sam napregnut...
uh
Seikoooooooo
next year at this time I'll be a millionaire
@d1d - ovaj Longines se i meni bas dopada, fenomenalan izbor! Imao sam prilike da ga razgledam na Beckom aerodromu pre par nedelja (Becki aerodrom nam je nesto popularan u poslednje vreme) - prelep je. S obzirom na satove koje si prikazao do sada - mislim da vec imas mocne satove bez komplikacija ili sa klasicnim komplikacijama. Dakle - mislim da je super izbor
!
No time to lose
I za mene sat izgleda super, ali bi me od njega udaljile komlikacije, jer se bojim da bi servis bio preskup. Bas me zanima koliko mastora može vršiti servis (kvalitetno) takvog mehanizma. Osim toga satu se nema šta prigovoriti, a čak mislim da je dobra ponuda u tom cjenovnom rangu. Neki te komplikacije papreno naplaćuj!
Bookmarks sajtovi