37Likes
-
Re: Pomoc i predlog oko izobra..
Kao neko ko je imao sat sa crnim premazom mogu da potvrdim ovo što je kolega rekao. Kad ga ogrebeš, a ogrebaćeš ga, malo bzvz izgleda. Naravno, ima satova sa premazom koji je skoro nemoguće oštetiti, ali oni koštaju puno više od ovog orienta.
Ne sporim, i dalje mi privuče pažnju poneki crni, neki modeli čak izgledaju super kad se premaz malo izliže. Ali, danas bih 5x razmislio pre nego uzmem crni sat.
Sa ebay-a nisam nikad poručivao pa nemam iskustva ali sa ova dva sajta dole imam.
Nemaju taj sat ali možda ti se nešto svidi.
orientuhren.de - iskustva su podeljena, pretraži malo forum. Mislim i da neko na kupujemprodajem oglašava orient.
Što se tiče plaćanja, na orienruhren, kad se registruješ i odabereš zemlju umanjiće iznos sata za nemački pdv. zaboravio sam koje metode plaćanja imaš, verovatno paypal i karticom (kad ti ponudi ukucaš ime prezime i 16 cifara sa prednje strane i poslednje 3 cifre sa zadnje strane to je CVC kod koji traže)
Kad dođe u Srbiju carina i porez je otprilike 30% na iznos koji si platio ali obzirom da ti tamo skinu 19% nemačkog pdv-a nije strašno. Verovatnoća da izbegneš carinjenje - mala.
Imaš i ovaj sajt
https://www.creationwatches.com/prod...t-watches-252/
Šalju iz hongkonga. Veća verovatnoća da paket prođe carinu bez carinjenja i oporezivanja. Bitno da ne odabereš dhl već običnu poštu. Sa dhl-om dodaj 30% na tu cenu + oko 40-50e za njihovu špediciju.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi