U cenu se ne mešam, ali kod ovakvih satova je zlatno pravilo da se prvo ide kod časovničara. Verovatno da u pitanju nije kolekcionar koji često prodaje satove ili preprodavac, već vlasnik koji želi neki drugi sat ili mu je potreban novac.
U cenu se ne mešam, ali kod ovakvih satova je zlatno pravilo da se prvo ide kod časovničara. Verovatno da u pitanju nije kolekcionar koji često prodaje satove ili preprodavac, već vlasnik koji želi neki drugi sat ili mu je potreban novac.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pozdrav ne mogu preko telefona da postavim fotke(ne znam kako) pa ako neko moze da pogleda linkove fotki i da mi odgovori da li je ovaj sat original i da li vredi?
Hvala
http://oi64.tinypic.com/2088c3a.jpg
http://oi67.tinypic.com/345oin9.jpg
Replika svakako nije, jer samo se novi satovi falsifikuju. Prva slika se loše vidi, ali pretpostavljam da je u pitanju sat sa sledećeg linka:
Antiques Atlas - WW2 Cyma GSTP Pocket Watch
Ne znam šta da kažem za cenu ali se nadam da će se neko javiti.
Jeste, tonje taj, samo je ovaj moj izgleda bio u ratu.
Hvala na odgovorima. Ako neko zna cenu neka javi i ako nekoga zanima da kupi posto ja ne sakupljam satove.
Milanbijelic90 , u prvoj poruci na forumu trebalo bi prvo reci-napisati Pozdrav, Dobar dan, Cao, Zdravo zivo, Pomoz Bog junaci ...
Casio je s pocetka 90-tih. Tvoj primerak, ako se ne varam, je iz 1991. Model je Md 703, ronilacki sat, usrafljujuca krunica,kuciste presvuceno titanijumom, mineralno staklo, nesto sto ljubitelji starovremenskih Casia rado poseduju u kolekciji. Proizvodjena je i varijanta sa belim brojcanikom kao i sa crnim brojcanikom i zlatnim detaljima(nije pravo zlato.) Retko se vidjaju na domacim berzama-ovo vazi za sve varijante ovog modela.
Dobro dosao na forum.
Poslednja ispravka: skydrummer (29.3.2018. u 11:47)
Molim Vas za malu pomoć
Kako prepoznato da li je Rado sat original
Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
Nikako, jer su fotografije loše. Daj link za oglas, malo precizniji opis sa oglasa, cenu ili bolje fotografije ukoliko ih poseduješ. Bez dobrih fotografija samog sata i mehanizma je nemoguće dati odgovor.
Ako mislis na satove koji su na slici moje misljenje je da su kopije.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Da li neko moze da mi kaze nesto o ovom satu
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Bookmarks sajtovi