Teska kopija
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Teska kopija
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Hvala na odgovorima.I mislio sam, jer ono...Vidi se.Al' trebala mu je potvrda nekog ko se razume
Poslato sa FRD-L09 uz pomoć Tapatoka
Meni uopšte nije jasno zašto toliki ljudi u ovoj temi očigledno lažu. Jel' tolika sramota reći da želite da znate prirodu sata sa buvljaka ili aukcije, da li jeste ili nije original, kako biste sat opet prodali po razumnoj i fer ceni, ili ga za sebe zadržali? Poštenje i želja za znanjem bi valjda trebali da budu poslednji razlozi za sram. Čemu toliko mitomanisanje o rođacima iz Nemačke i poklonima istih?
Poslednja ispravka: No42 (10.8.2017. u 20:04)
Otkud tolka rodbina okolo!?
Samo komentar u zahvalnost onih koji ovde redovno odgovaraju na upite. Ja bih razum izgubio posle drugog Rolex-a sa krivo nalepljenim uvećanjem datuma i krivim ojedenim kućištem i ciferom, i drugog Breitling-a sa poklopcem na kom je izlivena automobilska ratkapna pomoću plastelina i kutlače iz heroinske komune. Da ne pričamo o Patek-cima koji su i liveni, i krivi i ojedeni. Opšti deficit zdravog razuma, pa, ljudi, takvu proizvodnju i finalnu obradu ne treba očekivati ni na šrafu od 20 dinara.
ja bih rekao da je pravi Orient Bambino...
Tačnije Simfonija.
Pardon...
Xman, mislim da je sat orginal. U pitanju je službeno izdavan sat britanske vojske, iz perioda Drugog svetskog rata. Vrednost zavisi od očuvanosti, proizvođača itd. Najbolje je pogledati po stranim berzama i forumima pošto su prodavani takvi satovi. Takođe, treba uzeti u obzir da na našem tržištu uglavnom važe niže cene.
Bookmarks sajtovi