Da li onaj ko ti je poklonio sat ima više desetina hiljada evra koje bi odvojio za poklon tebi?
Ako nema...
Kopija.
Da li onaj ko ti je poklonio sat ima više desetina hiljada evra koje bi odvojio za poklon tebi?
Ako nema...
Kopija.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ups, nisam pročitao ovo o poklonu. Original ovog proizvođača bi mogao da pokloni sultan od Bruneja, kralj Saudijske Arabije ili neki naftaš iz Dubaija, eventualno Bil Gejts.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Sta pricate bre ljudi??? Pa lange ima od dve hiljade do dvesta hiljada.. Idite na CHRONO 24, pa se uverite. A kod nasih lopova po Dorcolu mozes da uzmes rolek gmt master 2 za hiljadu i petsto e..
Koliko vidim najjeftiniji Lange na Chrono24 kosta oko 5000 trenutno, mada ne razumem bas najbolje na sta se tacno odnosi to sa njihovom cenom,.
Sto se tice lopova, mozes i za dzabe da nabavis Rolu GMT ako je sam ukrades, ali nije u tome poenta. Plus sto je to krivicno delo, i time se ne bavimo na forumu.
Dobro dosao na forum.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pomogla bi bolja slika pozadine sata.Ako je sat polovan-rekao bih da je originalan.Činjenica je da mu nedostaje iluminaciona tačkica na vrhu korone ali može biti da se vremenom izgulila.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne mogu da uslikam pozadinu sata jer svaka slika bude mracna i mutna ali pokusacu da opisem kako izgleda.
U sredini je "grb" Festine sa dva konja oko nekog grba, ispod toga pise "Registered model collection 8801" a onda oko toga ima kruzni "tekst": "ALL TITANIUM 10 ATM\330 FEET WATER RESISTANT".
Da li je sat sa oglasa original?
Breitling
Giga da li se salis
Ej , jagose, pa kako misliš "da li se šališ" ? Znaš da smo već pričali o onim sumljivim slovima na ciferu (ne ravnomerna) , te sat baš liči na repliku ! Sećam se da je samo jedan član znao (ne sećam se ko) da su se takva slova pravila za odredjeno tržište, te je sat okarakterisan kao original (na kraju) .
Pogledaj ponovo slike sata i pogledaj sam natpis brenda na ciferu "Breitling" ! Da li ti slova izgledaju ujednačena kao kod ostaklih satova tog brenda ? Iskreno rečeno, da nisam pročitao taj post koji govori o različitosti natpisa u odnosu na tržište, ja bih bio siguran da se radi o replici !
EDIT : dok ja sa mojim ćevapima otkucam post, bata-Nele me pretekao !![]()
Hmmm... morao sam opet da editujem... da li je to ta tema ? Kako je meni ostalo u glavi da je neko napisao da se za odredjeno tržište sa namerom pravilo ovako nešto u originalnim verzijama ? Znači, ako je replika u pitanju, nije mi jasno, kako je opstao oglas na berzi ? Tek sad mi ništa nije jasno...
Poslednja ispravka: backarelli (30.8.2012. u 17:23)
Koliko mi je poznato, samo admini mogu da obrišu oglas, a vidim da trenutno nisu online.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi