Sa ovih slika niko ne može tvrditi šta je u pitanju. Ako je ovo sa oglasa ja bih ga zaobišao zbog loših slika (imam sumnju da nešto muti, originalnost, oštećenja,....)
Zdravo, novi sam, nadam se da cemo uspjesno izmjenjivati iskustva. Naime, da predjem na stvar:
Vec neko vrijeme ''meracim'' neke satove i trazim najpovoljnije cijene na internetu, i nasao sam ovaj sajt, iz Hong Konga koji prodaje satove marke omega, po vrlo niskim cijenama:Official site of OMEGA watches UK. Manufacturer of prestige Swiss watches since 1848.
Predpostavio sam da su laznjaci, ali kontaktirao sam ih i rekli su mi da zbog oslobodjenog poreza su cijene nize, da imaju poslovnicu samo u HK i da satove salju postom, i stizu za oko 4-5 dana. Da li im vjerovati, ima li neko iskustva?
Hvala, pozdrav. Marko
Ne mogu da ti tvrdim za satove,ali je moj sin prošle godine poručio neki kolekcionarski CD grupe Tool iz Hong Konga(prvo im je platio devizni iznos preko deviznog računa za robu i poštarinu koji su mu poslali mailom u vidu profakture),i dobio je CD nakon 10-tak dana.Naravno bio je odlično upakovan i neoštećen iako je na našoj carini otvaran,ali carina nije naplaćena.Takođe je moj rođak u Kotoru(tamo trenutno radi)poručio mobilni telefon iz HK. i stigo mu je za 4 dana avionom jer CG ima neke povoljnije aranžmane sa inostranstvom.
Pre pola godine sam bio u HK i cene satova su vise nego u EU manje pdv i vise nego u usa. Dakle, nema nekih velikih popusta. HK je za kinu sto je beverly hills za usa- vrh vrhova i tamo se kupuje na veliko. Ali zato sta ljudi nose od satova je ludilo, i sto je najbolje ja fals sat nisam videoUostalom, svajcarska industrija najvise i prodaje satova u kini. A kopije su za siromasne zapadnjake
Btw ovaj sajt vise i ne radi tako da se ne bih zaletao sa preterano dobrim ponudama![]()
Ja sam gledao neke nove modele ove marke i krecu se i preko 200 hiljada evra, konkretno jedan njihov model na narukvici ima 658 dijamanata. Cak na njihovom zvanicnom sajtu nism nasao cene, ovi satovi spadaju u high-luks satove.
Ma imaju oni sasvim lepe satove i za manje pare sa swiss kvarc mehanizmima, ali su mnogo poznatiji po luksuznim dress code satovima.
Poslednja ispravka: vlajo (10.4.2012. u 21:58) Razlog: pobrkao sam ih sa Fr.Constantin....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Yep, imaju satove od 5000 pa do 500.000. Ali tom logikom i jager de culture ima u istom rasponu cene. Turbi svugde kosta makar 100.000
Bookmarks sajtovi