Taj mehanizam nema mogucnosti stelanja....on je super precizan, odstupanja su na bazi godisnje 3 do 4 sec....
Taj mehanizam nema mogucnosti stelanja....on je super precizan, odstupanja su na bazi godisnje 3 do 4 sec....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Šta znam... Sat mi je stigao iz Japana, bio je dobro upakovan, ne bi trebalo da je pretrpio neko ozbiljnije tumbanje ili šta već. Kad sam ga dobio odnio sam ga kod majstora da mu zamijeni bateriju i provjeri ga i od tad ima tendenciju da žuri dnevno nekih desetak sekundi, od prošlog petka. To su fakti, a u čemu je problem - to pokušavam da prokljuvim.
Gledaj, nema sanse da ima takva odstupanja...ili ti nisi dobro merio....rekoh ti da taj mehanizam (pod uslovom da je sve ok) ne sme da ima odstupanja veca od 3 do 4 sekunde na bazi godine dana....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Mmario, ako je taj sat došao iz Japana, a prodavatelj je, po Japanskom običaju, od nekog urara tražio da mu se sat malo ubrza, kako bi mu godišnji što prije završio, pa da se što prije vrati na posao, mene čudi da ne brza i više od 10 sek dnevno.
Bookmarks sajtovi