I kako uzivo izgleda dekorisanje mehanizma? Ima neka fotkica ili sl?
Ovo je za nijansu vece od ''Sjaja'' u NS![]()
I kako uzivo izgleda dekorisanje mehanizma? Ima neka fotkica ili sl?
Ovo je za nijansu vece od ''Sjaja'' u NS![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Izgleda jako moćno i zanimljivo. Nažalost nemam ni video ni sliku.
To sam gledala na štandu A. Lange & Sohne. Bilo je prikazano na monitoru sve šta časovničar radi. Gleda kroz mikroskop i svaki potez ponavlja dva puta, kako bi udubljenje u metalu svugde bilo isto.
Zagledala sam se dok je čovek radio i tako dugo stajala i gledala da me je na kraju bilo blam. Čovek je hteo da mi objašnjava, ali se nismo sporazumeli, ja ne znam nemački, a on ne zna engleski.
Nije baš kao Sjaj.Veći je svakako i ozbiljnije organizovan. Oduševilo me je što su svi predusretljivi i jako se trude oko objašnjavanja, predstavljanja satova. Takođe moram pohvaliti gospođu iz organizacije sajma, koja nas je dodatno uputila u samo dešavanje i uz čiju dozvolu smo mogli da snimamo video, obezbedili dodatni materijal itd.
Profesionalizam...
A cime pravi ureze? Dijamantska turpijica ili nekakav fini ''dremel''?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nema Tissota... :/
Koga je brigaTo mozes da vidis na svakom cosku
Vidim bio HYT. Jel bio onaj ''vodeni''? Citam sada malo pazljivije listu izlagaca - QQ...
Duborez pravi nekim alatom za duborez. Tako mi izgleda. Nikakva specijalna mašina ili nešto slično. Obična alatka u ruci kojom pritiska po metalu, okreće mehanizam u krug i ostavlja šare. Na kraju svake šarice je bila frcoklica.
Evo na ovoj sličici može da se vidi to na šta konkretno mislim. Nije nešto velika, ali može da pomogne.
Da bio je i onaj vodeni HYT i bio je izložen u dva totalno neobična postolja. Čini mi se na klipu se vidi na jednoj slici, ali ipak evo...
Uskoro stiže i Viennatime 2012 video tour.Stay tuned...
Bookmarks sajtovi