Izgleda jako moćno i zanimljivo. Nažalost nemam ni video ni sliku.
To sam gledala na štandu A. Lange & Sohne. Bilo je prikazano na monitoru sve šta časovničar radi. Gleda kroz mikroskop i svaki potez ponavlja dva puta, kako bi udubljenje u metalu svugde bilo isto.
Zagledala sam se dok je čovek radio i tako dugo stajala i gledala da me je na kraju bilo blam. Čovek je hteo da mi objašnjava, ali se nismo sporazumeli, ja ne znam nemački, a on ne zna engleski.
Nije baš kao Sjaj.Veći je svakako i ozbiljnije organizovan. Oduševilo me je što su svi predusretljivi i jako se trude oko objašnjavanja, predstavljanja satova. Takođe moram pohvaliti gospođu iz organizacije sajma, koja nas je dodatno uputila u samo dešavanje i uz čiju dozvolu smo mogli da snimamo video, obezbedili dodatni materijal itd.
Registracija
Help

72Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Veći je svakako i ozbiljnije organizovan. Oduševilo me je što su svi predusretljivi i jako se trude oko objašnjavanja, predstavljanja satova. Takođe moram pohvaliti gospođu iz organizacije sajma, koja nas je dodatno uputila u samo dešavanje i uz čiju dozvolu smo mogli da snimamo video, obezbedili dodatni materijal itd.

Odgovor sa citatom
To mozes da vidis na svakom cosku 

Bookmarks sajtovi