Nema veze sa ronilackim satom. Sat ima tri vremenske zone, centralno vreme, GMT i treca satnica ne povezana sa ciferom sata je na dvosmernom rotirajucem bazelom ili ti koroni sata. Dakle pokazuje tri razlicita vremena. Da ponovim, centralno je jedno, GMT sa markerima na ciferu i trece je ista GMT kazaljka samo sto se vreme cita pomocu korone sata.
Da ronim njime osim da nisam u podmornici ne vidim cemu tri vremenske zone osim ako sat nije pilotski.
Dvosmerni pazel je jos jedna mana ronilackog sata, na njemu nisu ispisani minuti pa da vidim preostalo vreme zarona vec sati u GMT zoni.
Krunica nije na zavrtaj, aj tu ces mi reci da je Fortis imao nekada bagove sa krunicama i da oni kazu da je bespotrebna i slicno....
E sada citljivost sata je jako slaba, markeri su mu jako mali a kazaljke skeletirane pa me opet navodi da se radi o pilotskom satu, ne o ronilackom. I tako dalje d1d, a ti mi reci da li gresim??
Da moze se roniti s njim, ali sat mi je vise pilotski nego li ronilacki i zaista je sjajan meni veoma dopadljiv.
Registracija
Help

27Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi