Citat Oyster Prince kaže: Pregled poruke
Iako iskreno ne vidim ništa loše u tome da se ljudi zainteresuju za hobi, dotični kanal sam zapratio na početku (Čisto kao vid podrške) ali nakon toga jako brzo sam shvatio u kom to smeru ide. Ne kažem da je nužno loše, samo jednostavno taj content nije za mene.

Što se tiče ovog sponsor whoringa sa Roamerom i Bomarom, to mi je jako degutantno, i jedan od razloga zašto sam prestao da pratim nekoliko stranih kanala (Iako na primer Urban Gentry nisam mirisao od prvog susreta sa njegovim klipovima, kad je pala ona cela ciganija sa Squale-om i onaj marketing najnižeg nivoa koji im je udario, sam definitivno znao da nije za mene, zatim Bark Jack sa onim šou programom sa Bremontom i Christopher Wardom).

Kao i sve što se radi u Srbiji, sve je to svetlosnim godinama iza bilo čega na zapadu, ali ne sporim da svako treba da proba, ako uspe svaka čast. Do tada samo Archieluxury, ko može da izdrži gadost od nekoliko minuta po klipu, bar dobija realnu sliku stanja.
Da, sad sam istrazio, to je bio taj kanal "Sat Na Ruci". Meni je to inace izaslo kao predlozen video na youtube i zato sam se zainteresovao da pogledam. Video sam u nizu par klipova i u prvi mah sam bio blago odusevljen poduhvatom da se krene u to na nasim prostorima, a onda su pocele razno razne izjave da izlaze, od kojih sam se zapitao da li je moguce da izadjes sa takvim sistemom vrednosti, bez sistema vrednosti... Kap koja je prelila casu je bilo to za neki Roamer i Bomar... Bas sam tu prestao da pratim ista "domace". Mislim da bi prosecan posetilac ovog foruma bio upuceniji u sve sto je mladi momak iznosio u kameru. Da ne bude samo da grdim, svakako mi je drago da je krenuo i da postoji, i zelim mu najbolje! Ali takodje mu zelim malo vise sistema u samom "poslu" i dosta vise etike. Nije to nesto sto se ne moze postici ako se zeli.

Od stranih, iako ne verujem da cu ikada prelomiti i kupiti neki od tih modela koje predstavlja, pratim Watchfinder-a, i jos jednog Uhrenratgeber-a (nemacki). Ovaj drugi ima i svoju "marku" Corazon de Mar, ali je svako malo u nekim akcijama i mozes se videti da gostije i kod Fortisa i kod Zenith-a i da ima dobre intervjue. Mana je samo sto nema prevoda, pa ko ne zna dobro nemacki, moze samo da gleda u prazno. Inace, veoma interesantan covek.

Da se vratim na domace tlo- Mislim da standard zemlje Srbije u velikoj meri utice i na kupce i na prodavce, a i na one koji bi nesto vise da nauce i to znanje da podele. Paradoks zivota, ljudi koji znaju, poput par istaknutih ovde, ne zele da idu u javnost sa tim znanjem jer sumnjaju da znaju dovoljno, a ovi drugi sto manje znaju rado zele da se time i pohvale. Cast onima drugacijim naravno! Ali opet cu reci, dobro je da se krenulo pa kako god.