Verujem druze znam kako je to
Verujem druze znam kako je to
Čestitke za prvu peticu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pa zagore sve pohvale za ovu kolekciju i spasavanje satova koji su osudjeni na propast....![]()
woodman
Hvala Vladane,hvala Gygy.Sto se tice spasavanja osudjenika nekako mi je zao kada ih vidim na gomili ,na suncu i u prasini kako ih LJUBITELJI i POZNAVAOCI odguravaju i tretiraju.Desilo mi se par puta da sam slusao takve strucne komentare o amfibiji da sam posle odlaska STRUCNJAKA kupovao te iste amfibije od zbunjenog prodavca za 200-300din.Nisam odavno isao u misiju spasavanja zbog CERTINE,SEIKA i nadam se jos jedne petice. Ali uskoro........
Hvala Djordje.Veruj mi da sam nabio kondiciju ihaj.Pozdrav
Nema nista lepse od takve kupovine sata, mislim na vasaru ili buvljaku ...![]()
Danas sam stigao sa odmora i to sa prinovom.Posle svih jurnjava za mojim andjelima po Sokobanji,naletoh juce na vasaru medju gomilom kineza i ostalih gluposti od nazovi satova na DOXU.Bez razmisljanja sam je zgrabio,okrenuo krunicu par puta masina proradila ja platio pa juri kao sto rekoh za klincima(ANDjELIMA).Ostaje da nabavim kvalitetan kozni kais i da je malo prosetam po Darkvudu.![]()
Dobar ulov.Cestitam.Vidis sta je iskusno oko. Dok juris za klincima,jednim okom stizes da osacujes sat.
![]()
Kraljevi!![]()
Bookmarks sajtovi