Zagore, dobro nam dosao! Imas zaista impozantnu kolekciju. Mogao bi da nam predstavis i neki od omiljenijih satova iz nje.
Najbolje je da ostatak kolekcije i pojedinacne satove predstavis u ovoj temi.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Ne ljutim se,nema potrebe. hvala na informacijama u svakom slucaju.
A vidim da imas i Maty Besancon Jump hour, to je dosta redak i kvalitetan sat sa 17 rubina, inace Besancon je oblast iz koje poticu mnogi kvalitetni satovi i casovnicarske manufakture...
Inace jedan takav imam u svojoj kolekciji , mozes ga videti na grupnim fotografijama mojih satova...
Hvala IWC,o LINGSU nazalost nista.Dopao mi se na prvi pogled pa se tako i nasao u kolekciji.
Jucer moj komsija Milojkovic mi pokloni nekoliko satova,pa tako prosirih kolekciju.HVALA komsija!!!![]()
Inace digitalca sam doterao svojerucno/malo ispolirao,ocistio kontakte i zamenio baterije\ i iznenadio kada sam video da je u funkciji.Evo jos par slicica digitalca ako mi neko moze pomoci o kome se satu radi.
![]()
Danas sredjujuci kucno skladiste u kome nema samo od popa usi u dedinom vojnickom koferu nadjoh ova dva sata. Ni stetocine,ni vlaga im nisu toliko naudile koliko moj deda svojevremeno.Naime oba su bez navijajuceg kljuca.Radi se o POBEDI i pretpostavljam da je drugi RAKETA na osnovu mehanizma.Uostalom evo slika pa POMOZITE-![]()
Bookmarks sajtovi