Prelepa ti je ova ПОБЕДА
Prelepa ti je ova ПОБЕДА
Hvala Jagose dajem sve od sebe
Verujem druze znam kako je to
Čestitke za prvu peticu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pa zagore sve pohvale za ovu kolekciju i spasavanje satova koji su osudjeni na propast....![]()
woodman
Hvala Vladane,hvala Gygy.Sto se tice spasavanja osudjenika nekako mi je zao kada ih vidim na gomili ,na suncu i u prasini kako ih LJUBITELJI i POZNAVAOCI odguravaju i tretiraju.Desilo mi se par puta da sam slusao takve strucne komentare o amfibiji da sam posle odlaska STRUCNJAKA kupovao te iste amfibije od zbunjenog prodavca za 200-300din.Nisam odavno isao u misiju spasavanja zbog CERTINE,SEIKA i nadam se jos jedne petice. Ali uskoro........
Hvala Djordje.Veruj mi da sam nabio kondiciju ihaj.Pozdrav
Danas sam stigao sa odmora i to sa prinovom.Posle svih jurnjava za mojim andjelima po Sokobanji,naletoh juce na vasaru medju gomilom kineza i ostalih gluposti od nazovi satova na DOXU.Bez razmisljanja sam je zgrabio,okrenuo krunicu par puta masina proradila ja platio pa juri kao sto rekoh za klincima(ANDjELIMA).Ostaje da nabavim kvalitetan kozni kais i da je malo prosetam po Darkvudu.![]()
Dobar ulov.Cestitam.Vidis sta je iskusno oko. Dok juris za klincima,jednim okom stizes da osacujes sat.
![]()
Bookmarks sajtovi