Zagore, super si pazario.Amfibija je jako dobra. Meni se najviše sviđaju Amfibije sa tim oblikom kućišta i takvim ciferom a vidim i da je lepo očuvana.
Zagore, super si pazario.Amfibija je jako dobra. Meni se najviše sviđaju Amfibije sa tim oblikom kućišta i takvim ciferom a vidim i da je lepo očuvana.
Hvala Neso,placam turu u kafanici
Živa legenda japanske industrije satova sa sekundarom koja osvežava izgled.
Da ga nosiš u zdravlju i neka te dugo služi![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Zagore, dobrodošao i ujedno svaka čast na zaista velikoj kolekciji u kojoj ima svega po malo.
Nadam se da ćeš srediti one kojima je servis najpotrebniji, a takođe se nadam da ćeš detaljnije predstaviti neke od svojih omiljenih modela.
Samo napred!![]()
Više nego smešna cena za takve satove.
Čestitam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mislim da jeste,dobio sam ga od ujaka pre par godina.On ga je nasao na ulici u Parizu bio je bez kljuca pa je sredjen naknadno kod nasih majstora.Inace ovaj model je na rucno navijanje.
najbolje da slikas masinu da resis nedoumice
Hvala vase cestitke i podrska mi mnogo znace.Potrudicu se oko nabavke novih a i servisa vec nabavljenih satova.Sto se tice SICURE znam ono sto sam video na sajtovima. Ovaj model jump hour je iz sredine 70tih,mehanicki mehanizam sa 17 rubina.Probacu da nadjem kvalitetnu narukvicu ili kais i zamenim staklo.Inace nabavio sam ga vrlo jevtino za 400din.Pozdrav svima
Bas lep " starac "!!! Čestitam!!!
Bookmarks sajtovi