Slabo je to![]()
Slabo je to![]()
Lepa kolekcija! Dobro došao na forum !
Dobrodošao na forum. Prelepa kolekcija satova i odlične fotografije, svaka čast.
Možda da napišeše nešto i o fotografskoj opremi koju koristiš u podforumu Fotografija.
I jas sam pocetnik fotografija, vecina od ovih slike sum napravljeni sa obicni Canon Ixus 220 HS, point and shoot kamera ali je odlicna za makro i slikanje iz blisko. Primer eve fotka sa Ixus 220:
Ostanate fotke su napravljene sa Canon EOS 550D + 18-55mm IS. Ali ovaj objektiv e veoma los i gleda se da fotografije nisu ciste i oshtre (oni sa dugom ekspozicijom). Ali jas sam bas pocetnik i fotografije su OK ali moze mnogo bolje.
Fali samo da Speedy doleti sa Meseca i da ovo bude perfektna Omega kolekcija.
Svaka cast zaista.Nemam reci.
Prelepo i sa stilom,sto je jos bitnije.
Veliki pozdrav.
Speedy je legendarni i prelepi, ali meni nije bas praktican zbog nekoliko razloga, 1. slab WR, 2. chrono dial nije bas srazmeran barem spored meni, bolje je "clean dial" ali speedy je san svakog entuzijasta i ja mislim da izgleda prelepo na ruci.
Ako chrono nije mi lepo kod Speedy, bash mi je lepo kod novih dual chrono PO i na SuperOcean Heritage.
Moja kolekcija je bash dosadna3 Planet Ocean (imam jos jedan 42mm na metal brazletna ali je na prodaji, znaci 4 PO) i jedan PloProf, ali u buducnost plan je da se ostaje na samo jedan PO, PP i sa prodaje od ovih 3 PO da se uzme jedan sat, GMT Master 2 ili DSSD, ovih novi serija su bash pre pre pre lepi sa C bezel ali su preskupi, serija pre ovih novi su daleku pojeftini...
Ili druga opcija je da se proda sve i da se uzme jedan Audemars PiguetTo je san ali AP ROO je...
Moj najveci san u vezi satova su Zenith Captain Dual Time i Omega Seamaster.
Mogao si A.Piguet da kupis od Novaka Djokovica.Upravo je prodao svoj.![]()
Ehhhhhhhhhh kako ranije nisam video ove satice,za ovaj PloProf sta da ti kazim osim da ti zavidim. Stariji model a lep kao noviji. Sta ces lepse,i steta ako ga ne sredis,stvarno steta. Zasluzuje![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi