Speedy je legendarni i prelepi, ali meni nije bas praktican zbog nekoliko razloga, 1. slab WR, 2. chrono dial nije bas srazmeran barem spored meni, bolje je "clean dial" ali speedy je san svakog entuzijasta i ja mislim da izgleda prelepo na ruci.
Ako chrono nije mi lepo kod Speedy, bash mi je lepo kod novih dual chrono PO i na SuperOcean Heritage.
Moja kolekcija je bash dosadna3 Planet Ocean (imam jos jedan 42mm na metal brazletna ali je na prodaji, znaci 4 PO) i jedan PloProf, ali u buducnost plan je da se ostaje na samo jedan PO, PP i sa prodaje od ovih 3 PO da se uzme jedan sat, GMT Master 2 ili DSSD, ovih novi serija su bash pre pre pre lepi sa C bezel ali su preskupi, serija pre ovih novi su daleku pojeftini...
Ili druga opcija je da se proda sve i da se uzme jedan Audemars PiguetTo je san ali AP ROO je...
Registracija
Help

182Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
3 Planet Ocean (imam jos jedan 42mm na metal brazletna ali je na prodaji, znaci 4 PO) i jedan PloProf, ali u buducnost plan je da se ostaje na samo jedan PO, PP i sa prodaje od ovih 3 PO da se uzme jedan sat, GMT Master 2 ili DSSD, ovih novi serija su bash pre pre pre lepi sa C bezel ali su preskupi, serija pre ovih novi su daleku pojeftini...

Odgovor sa citatom
Salu na stranu , odlicnu kolekciju imas i zelim ti da ti se ostvari san 

Bookmarks sajtovi