vladas hvala, ja sam imao 3 opcije (crni, braon i beli cifer) kod ovlašćenog dilera, i meni se najviše dopao ovaj sa belim i braon kožnom narukvicom. Jedan od problema kod mene je i što nemam veliki zglob pa mi svaki sat koji je preko 43mm deluje nekako preveliko, zato mi se ovaj toliko i svideo. Biće još slika, samo se nadam nekim lepšim danima da mogu da ga slikam u prirodi.
HADzi DALIBOR hvala, ne znam da li sam već napisao (da se ne ponavljam) ali ovo je bukvalno bila ljubav na prvi pogled, ušao sam u radnju da gledam neke Tag-ove kad sam snimio ovog Hamiltona, probao sam, pogodio dil i izašao napolje sa satom na ruci. I za sad sam prezadovoljanTo sam i ja skapirao, sad je kasno da se kajem... od sad samo tražim dobre dilove i satove.
Postaviću jednu temu jer imam par satova koji su mi na meti možda ne ove godine ali def.sledeće ili one tamo, pa me zanima mišljenje vas iskusnijih ljubitelja satova.
Registracija
Help

100Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
To sam i ja skapirao, sad je kasno da se kajem... od sad samo tražim dobre dilove i satove.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi