1736Likes
-
Re: Od Kartera do Putina preko Ženeve
Nekoliko novijih slika...
Poslednja ispravka: piksi (12.10.2015. u 22:50)
-
-
Evo ih svi na jednom mestu
Nađe se još po neko prazno mesto i kutiji.
Tu je i radna uniforma.
Poslednja ispravka: piksi (10.11.2015. u 22:48)
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 12
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Cestitke na satu, bas je lep, cak mi je kvarc lepsi od automatika, a najvise zbog datuma. Mada crni PVD, e taj bi mi bas cucnuo..
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Poštovanje. 
Interesuje me gde ste uradili servis za Navitimer-a? Ako moze neki kontakt? Vlasnik sam istog, doslo je vreme za servis, ali mi je ovlasceni distributer i serviser u Beogradu trazio 4-5 puta veci iznos od onog koji ste naveli. Unapred hvala.
-
Kolega Krstic,
evo kontakta
Časovničar Bojović | Svet Satova
Ne mogu da verujem koliko su tražili za servis, doduše meni nisu rekli nikakvu cenu, dok ne pošalju u servis i ne otvore, zato i nisam hteo da radim kod njih. Inače, nedavno sam se informisao oko cene servisa za Rolex, ni kod njih nisu tolike.
-
свака част пикси, алпина је како сам и пре рекао, видео је два пута, пробао пар модела, инжењерско ремек дело
-
Milane, mene je prvenstveno i privukao dizajn, a namestio se veliki popust za Božić, pa je i cena bila prihvatljiva.
Malo sam se informisao o Alpini pre kupovine, imaju bogatu istoriju, a što je interesantno, zbog spora sa proizvođačem ETA mehanizama razvili su sopstvene, pa su mi zbog toga još zanimljiviji.
I dalje ne mogu da verujem, vise od 500 evra. Srecom Valjoux je veoma rasprostranjen mehanizam i mnogi casovnicari ga uspesno servisiraju.
Kolega Krstic, dajte obavezno fotografije svog Navitimera!
Poslednja ispravka: RUS (2.1.2016. u 23:04)
-
Na virtuelnom putovanju po svetu...
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi