Piksi, bravo jos jednom![]()
Piksi, bravo jos jednom![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bravo Piksi, nastavljas sa dobrim opisima.
Slike Seika se ne vide. Kad budes mogao postavi ih opet u novoj poruci, pa cemo ih ubaciti u ovu prethodnu poruku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Svaka cast,na utrosenom vremenu i zanimljivosti opisa![]()
![]()
Piksi Druže drago mi je da si zadovoljan plavcem. Luminescencija je slabija od konkurencije, al ima dobru osobinu, ne slabi brzo, i posle 10 sati u mraku bez problema se čita vrijeme. Taj mehanizam bi trebao da ima manja ostupanja od 2824, meni ostupa oko 8 sec, dok je kalibar 619 moguce nastelovati na +-4 sec.
Piksi cestitke, uzivaj u satu![]()
Baron, hvala, ti si doprineo kupovini, stvarno je boja fantasticna, posebno se to ogleda na suncu pri prelamanju svetlosti. Što se tice tačnosti, nadam se da je kao sto kažeš, ali znaš da ja po tom pitanju nisam prestrog, biće to dobro. Ako padne neko noćno kupanje proverićemo i za osvetljenje. Po meni, zaista je cifer najveća vrednost ovog plavca.
Max hvala ti, uživam, još mi je sat na ruci, ne skidam ga, a obično ga skinem čim stignem s posla oko 5, 5.30.
Piksi, druze, mada sam imao cast da, prije svega uz lijepo druzenje, cestitanje "obavim" uzivo, moram i ovako, preko foruma, jer mi se zaista svidjaju i chuka, i opis, a i slike su odlicne, nista ne brini! Sve sto treba da se vidi - vidi se!
Svaka cast jos jednom!![]()
Poslednja ispravka: arch_m (20.2.2015. u 20:16)
Он сказал: "Поехали!"
Arch m, jarane, nadam se da ćeš ti vrlo brzo da povratiš svog plavca, ti si baš navijao za ovaj model. Takođe se nadam da ćemo uskoro da ponovimo druženje, i da će biti još puno prilika za proslavljanje i nazdravljanje.
Jednog dana bi volio imat Rolex daytonu u celiku sa bijelim brojcanikom . Slike su ti super .
Uz malo zakasnjenje - divljenje i sve pohvale za fotke novijeg datuma, i tvoje, a i one perverzije kad Mario uzme aparat u svoje ruke, pa svi popadamo na guzicu od ljepote!
Svi su satovi cista desetka, mada ti, Boki, znas i mog favorita. Ali moram da kazem da mi se ova tvoja Амфибия, pogotovo cifer - sve vise djasvi!
Poslednja ispravka: arch_m (15.9.2015. u 19:54)
Он сказал: "Поехали!"
Bookmarks sajtovi