Drago mi je da si ga nabavio, sat je odlican.![]()
Cestitke za prelep sat, sa izvanrednim mehanizmom. U zdravlju da ga nosis!
Hvala vam,zaista sam bas crnu cekao,a imao sam par sa belim ciferom,ali ovaj sa crvenim logom Omege je bas redak.Planiram da ga sredim malo,staklo i prasina na ciferu itd. Onda cu postaviti nove slike. Nego imam veliki problem......Tesko mi ga je skinuti sa ruke,ha,ha.
Odličan sat, sve čestitke na prinovi.
Svaka čast i na strpljenju, ipak dve godine nisu kratak period, a zaista mi je drago kada neko nabavi sat koji baš jako puno želi.Ja na primer želim jako puno satova, pa tako ne znam za taj osećaj kada priželjkuješ baš taj JEDAN.
![]()
U zadnjih godinu dana lovim sebe kako se lagano prebacujem na Zenith,imam utisak da je cenjeniji i to dosta,ali ipak nekako su mi Omege prva ljubav,jos crne....tu je kraj kad vidim crnu Omegu.Ali samo stariji modeli do 70-tih..Hvala najlepse,da ubodemo svi kolekcionari po neku premiju pa da svako priusti sebi sat kakav zeli i sanja o njemu. I ja se radujem kad neko iz okruzenja uzme neki dobar sat,ali istinsko i iskreno radovanje,a ne u stilu da komsiji rikne krava...ha,ha
Ma trebas da castis))
Nisi ti preterao nego si usao u krug,u krugu si ti vec duze vreme ali i ovde da podelis nesto...LEPOOO
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi