eeeeeeeeeeeeeeeeeeee ulepsao si mi dan hahahaha
da te poznate mane,ali C verzija je dobro zamisljena i odradjena...mikroskopski se ulji ploca,mehanizam i jos neke dorade,kazu da je to to.
Ali sto se tice Longinesa ne moze da se poredi veruj...mnogo izbiljniji sat
next year at this time I'll be a millionaire
Ma meni cela ta prica sa coaxialom deluje kao odlicni marketinski trik. Dzordz Daniels je pokusavao da proda svoj patent i drugima ali je jedino Omega bila zainteresovana. Licno vise volim klasicni 2892 nego 2500 sa 25200bph. Pa i ovaj AP mehanizam nije morao da se eksperimentise vec je mogao da se ubaci 7753 i vizuelno bi sat izgledao identicno. ALi gde je tu razlika u odnosu na kilo satova sa 7753? I onda imamo coaxial. Mada kao sto cesto sebi kazem- kod satova ima svega sem logike tako da je ovo samo moj ukus u pitanju, nikako neki stav koji bih zeleo da branim.
A za kvalitet izrade- nekada su longines i omega imali identican kvalitet (pre pola veka) ali sata swatch grupa ima jasnu gradaciju i u njoj je longines ispod omege a hamilton ispod longinesa i nema mrdanja. Ali ta razlika je stvarno ogromna u poredjenju prosecnog seamaster chronoa sa hydroconquestom.
Bookmarks sajtovi