Milane, i dobar sat i dobra fotka!!!!
Milane, i dobar sat i dobra fotka!!!!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Malo sam zapostavio...deo mojih ljubimaca
Ovih omiljenih
next year at this time I'll be a millionaire
I mene si zapostavio,a verujem i jos mnogo prijatelja,ali nema veze,nek su samo svi zivi i zdravi ,hahahaha !!!?
Jeste Misko...totalno si u pravu...
Eee ,sada si me utesio,bitno je da ti se glas cuje,da znaju da mrdas nekako. Ajd ljubi tvoje..!!!
Zmaju mozes li mi reci kako ti se pokazao ovaj deep blue, tj. reci mi neke utiske, posto ja malo zazirem od ovih mikro brendova, pa mozda i ne opravdano.
Da malo pomognem. Vostok nije ni Amfibija ni Komandirski. Papiri nisu od tog sat nego od osmougaone Amfibije. U svakom slučaju lep i očuvan sat. Za sovjetsko-ruski sat od mene "like" po automatizmu.
Lepa uspomena.
Eto, znao sam tko ce znati.....![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Sky, ima smisla! Dobro si to uocio, mada, opet, mene malo ova sekundara "handri"...
Ja znam dosta slicnih modela, uglavnom se radi o sedamdesetim godinama, a onda i osamdesetim, slicnog izgleda, markera, 17 rubina, ali (koliko se sjecam mehanizma 2209, taj je bio sa 18 rubina), tako da bi ovo 2409 odgovaralo.
E sad, svi ti modeli na koje sam nailazio, koji i po ciferu, i po obliku kucista, i po mashini, markerima i cemu sve ne - izgledaju kao ovaj model (radi se uglavnom o modelima iz sedamdesetih, kasnih sedamdesetih), imaju drugaciju sekundaru. Pa je vjerovatno zato upravo ovaj model, kojeg se izmedju ostalog i radi toga dobro sjecam, izazvao neku prepirku kada su ka jedni zvali Vostok amfibija, a drugi komandirac.
Poslednja ispravka: arch_m (23.11.2014. u 23:02)
Mislio sam da sam na putu da dobijem jedan alpha marine ali za nekoliko min ostadoh bez i sad opet jurim. Sat je za te pare odličan, narukvica je udobna l,udobnija i od nekih skupljih modela...safirno staklo,helijum ventil,Luminacija perfektna. Šta više da ti napisem. Odlican je sat. Ako smem,za koji si zainteresovan?
Bookmarks sajtovi