)
bolessssssss
)
bolessssssss
next year at this time I'll be a millionaire
omega je omega....moj omiljeni model...ali....možda će te mi se smejati ali ja bi pre nosio orienta nego rolex,imao sam prilike da ga držim u ruci i šta ja znam nisam se oduševio...sobzirom koliko košta...
orienta m-force nisam imao prilike da vidim uživo,ali mi se ekstra svidja i definitivno je lepši od rolexa,po meni,jedino moj izbor orienta bi bio sa crnim ciferom...
sve u svemu satići su lepi....
inače ako dolaziš ili prolaziš kroz novi sad,javise voleo bi ga pogledati uživo...lemi...
^ cek, cek, nisam siguran da sam dobro razumeo: bio bi te blam da nosis orient?!![]()
jole777 kaže:
Ljudi, niste dobro razumeli čoveka. Citirao je lemijev post, zato što je lemi mislio da ćemo se smejati što je rekao da je lepši od Rolex-a . Na to je Wildboar odgovorio, da se on neće smejati, jer iz navedenih razloga zaobilazi Rolex a ne Orient !!!
To i nije toliko bitno , bitno je da je Ćomile sa ovim Orient-om nekako osvežio kolekciju ! Zašto to kažem... ostali satovi su svi sa crnim ciferom i ,što se prvog pogleda tiče, pomalo liče jedan na drugi (mislim da ste me razumeli) . Ovaj Orient svojim izgledom i nekim zanimljivim detaljima razbija monotoniju "crno-belo" i baš je nekako "seo" na kolekciju !!!
Sem toga, na ruci vrlo, vrlo moćno izgleda , čak i meni, koji nisam ljubitelj dajvera.![]()
Poslednja ispravka: backarelli (31.3.2012. u 12:01)
Ja mislim da ljudi samo kod nas reaguju na takve stvari. Sad je bitno kao da imas sat za koji niko ne zna. Mene bas briga sta god ce neko da misli,uostalom da je tako ne bi voleo i Orienta niti bi ga i kupovao po punoj ceni i...Ne zivim zivot ni Cedin,ni Branka Ruzica ama uopste me niko ne zanima...Lecenje komleksa preko satova ili automobila je neverovatna stvar. Ja to gledam kao zadovoljstvo i ulaganje..
I naravno da moze svako da ima pravo na svoje misljenje ali isto tako moze i da napravi neku dobru temu i tamo izlaze svoje misljenje.![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi