@Rile VG, i meni je bio, sve do trenutka kupovine, na zadnjem mestu. Međutim, nekako sam presekao i uzeo ga. Najviše iz razloga jer sam hteo 3 kazaljke, veliku sekundaru i lako čitljiv sat. Generalno, CA4420 (sa slike ispod) je možda lepši sat, ali njega nisam izabrao jer već imam kvarcni hronometar, sa malom sekundarom, na kom do sada nisam 2 puta uključio štopericu, a brojčanik koji pokazuje doba dana, praktično nema nikakvu upotrebnu vrenost (barem meni), a i nekako mi ne ide za kombinaciju sa sportskim patikama, šortsem/trenericom i majicom, za razliku od BM7390.
Takođe, nameravam da kad se pojavi u prodaji, kupim kvarcni hronometar sa slike dole, pa bi da sam uzeo CA4420, duplirao iste funkcije u dva različita sata.
Ipak, BM7390 ima neki svoj šmek. Drugačiji je, nije lep, ali je interesantan. Nadam se da ću dugo uživati u njemu.Što se tiče bezela, ne okreće se. A čemu služi skala kompasa, iskreno ne znam, da li je samo u zbog dekoracije, ili ima neku funkciju. Ako neko zna, eto prilike da nam pojasni. Moje mišljenje je da je samo ukrasa radi.
Registracija
Help

124Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Što se tiče bezela, ne okreće se. A čemu služi skala kompasa, iskreno ne znam, da li je samo u zbog dekoracije, ili ima neku funkciju. Ako neko zna, eto prilike da nam pojasni. Moje mišljenje je da je samo ukrasa radi.

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi