Poklon od rodjenog brata . . . Invicta Chronograph Swiss Quartz, Zanimljiv sat i jako lep sat, ali ja nisam ljubitelj kako ih ja zovem BATERIJAŠA ali dobro, poklonu se u zube ne gleda . . .
Poklon od rodjenog brata . . . Invicta Chronograph Swiss Quartz, Zanimljiv sat i jako lep sat, ali ja nisam ljubitelj kako ih ja zovem BATERIJAŠA ali dobro, poklonu se u zube ne gleda . . .
Došao sam do prelepo očuvanog železničkog Cortebert-a sa mehanizmom cal. 548 . . . Kao i u svim zelezničkim Cortebert-ima ima prelepi i veoma precizni mehanizam cal.548 . . . Uživajte u slikama . . . POZDRAV . . .
Cestitam na prinovi
Drago mi je da si nasao sat koji si dugo trazio
P.S. Nije vise mini kolekcija![]()
Poslednja ispravka: RUS (14.2.2013. u 12:46)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
uvek su mi se svidjali i zamal osam imao bar jedan,poslednjih par puta su m iza dlaku izmakli u zadnjim sekundama na vockici, pa posle toga nisam dugo zeleo ni da gledam tamoLepo je i videti ih srecne u dobrom domu, nek ti dugo i ceselo kucaju
![]()
Hvala prtijatelji, sada sam miran neko vreme, ALI ako iskrne nešto sto nemam u kolekciji uvak sam voljan da kupim . . . Polako se bliži dan kada ću sve da ih imam . . . Potraga za NAJ REDjIM je zvršena . . . POZDRAV SVIMA . . .
lepa kolekcija......
LEMI
Čestitke na prinovama. Ako može napravi par fotki Komandirski pakovanja, zajedno sa papirima. To je uvek zanimljivo pogledati.
100 dindži helvetia?! Moja omiljena marka, i ja imam jedan vintage.
Bookmarks sajtovi