Krstin, zaista lepa kolekcija!
Svi su satovi lepi i interesantni. Meni se posebno svidjaju Steinhart (delom i zbog nacina na koji je stigao do tebe) i Citizen koji me je bas odusevio!
Krstin, zaista lepa kolekcija!
Svi su satovi lepi i interesantni. Meni se posebno svidjaju Steinhart (delom i zbog nacina na koji je stigao do tebe) i Citizen koji me je bas odusevio!
No time to lose
Vrlo lijepi satovi i pametna selekcija, za svaku piliku po nesto (poznata mi ta logika)
Svaka cast.
Pitanje, gdje si kupio kutiju i koliko te kostala?
Lepa kolekcija stvarno
Stainhart je stvarno
Pa da za neko vreme popunis jos koju kutiju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E pa hvala vam svima na lepim recima, drago mi je da vam se satovi svidjaju! A Citizen i Seiko su odabrani bas zahvaljujuci preporukama sa foruma
@ Jovan - kutiju sam kupio u Carpisi, mislim da je bila oko 2,5-3 hiljade dinara, odnosno nekih 25 eura.
Krstin, odlična kolekcija,svi su lepi, a Seiko mi se posebno sviđa!
Hvala
Inace kao dopuna su u planu jedan vintage hronograf, kao i nesto sa Unitasom, verovatno Steinhart.
Lepi satovi,lepa kolekcija.I da sto pre popunis prazna mesta u kutiji.Veliki plus i moja tiha patnja je nesto od Steinharta.![]()
Pozdrav Krstin. Sve čestitke za kolekciju, pa da se i dalje širi, i množi. Kad smo već kod Steinhart-a, kako si došao do njega?
Mišić M.
Krstin lepa, raznovrsna, svake pažnje vredna kolekcija ! Neke od ovih lepotana sam i uživo video. Čestitke!
odlicno,zelim ti da je sto pre prosiris.Samo napred
Bookmarks sajtovi