Fino,fino!
Sad još kupi čelični štitnik kućišta od yobokies i taman!
Bravo kengur, zanimljiv sat.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dalibore nisam bas za modifikacije a i mislim da mu bas odgovara plavi stitnik,video sam na netu da je vec neko stavio vcelicni ne izgleda lose ali ipak nije po mome ukusu.Veoma zanimljiv cifer rus pogotovo pod razlicitim svetlostima.
Odlicna je boja brojcanika, to mi se iskreno i najvise svidja na satu.
Ih kad bi pravili obicnog monstera sa takvim brojcanikom....puste zelje.![]()
Rus cifer i bazel su stvarno dobro uradjeni,prave Monstera sa istim brojcanikom ustvari izbacili su 4 modela u ovoj varijanti.
SRP 431 Land monster,SRP 455 Monster i SRP461 Monster na celicnoj narukvici u seriji od 500 komada,i SSA 147 compas varijanta.
Cak sta vise mislim da je monster mozda cak i bolji od Beby-tune u smislu da cifer i brojcanik dolaze vise do izrazaja,mozda dignem i monster-a dok ih jos ima na netu.
Cekaj, nemoj da me zbunjujes. Koliko sam gledao to u oni modeli sa novim tipom brojcanika, sa zubima zar ne? nije kao ovaj tvoj.
Ma kad smo kod galerija clanova ima tu dosta ljudi koji nece ili ne zele ne znam iz kojeg razloga da postavljaju slike. Ispada kao da se hvaimo svojim satovima a mislim da je lepo videti lepe satove koje posedujemo.....apel i na druge clanove
next year at this time I'll be a millionaire
Rus da ne zaboravim onda je varijanta SRP451 bas za tebe,nema zubice i nama dan i datum tako da brocanik dolazi do punog izrazaja.Poceo sam da pravim fotografije samo u poslednjih recimo godinu dana i uglavnom satova,moja Seiko kolekcija polako raste.Sa svajcarcima sam zavrsio mozda promenim moon-watch sa novom sendwich varijantom i ubacim jedan Co-Axial najverovatnije Ploprof.
Da on je dobar. Videcu da nabavim prvo jednog "starog" monstera dok ih jos ima.![]()
Bookmarks sajtovi