Dalibore nisam bas za modifikacije a i mislim da mu bas odgovara plavi stitnik,video sam na netu da je vec neko stavio vcelicni ne izgleda lose ali ipak nije po mome ukusu.Veoma zanimljiv cifer rus pogotovo pod razlicitim svetlostima.
Dalibore nisam bas za modifikacije a i mislim da mu bas odgovara plavi stitnik,video sam na netu da je vec neko stavio vcelicni ne izgleda lose ali ipak nije po mome ukusu.Veoma zanimljiv cifer rus pogotovo pod razlicitim svetlostima.
Odlicna je boja brojcanika, to mi se iskreno i najvise svidja na satu.
Ih kad bi pravili obicnog monstera sa takvim brojcanikom....puste zelje.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ma kad smo kod galerija clanova ima tu dosta ljudi koji nece ili ne zele ne znam iz kojeg razloga da postavljaju slike. Ispada kao da se hvaimo svojim satovima a mislim da je lepo videti lepe satove koje posedujemo.....apel i na druge clanove
next year at this time I'll be a millionaire
Prelep je sat![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Kengur, mogao bi da napravis svoju galeriju i da predstavis satove iz kolekcije, za koju vec vidimo da je odlicna.
Galerije satova članova foruma
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vrlo lep sat. Lepo uklopljene boje. Svaka čast.
Ovaj model mi je bio na shopping listi vec duze vreme.Uspeo sam da pronadjem crni model iako je Seiko prestao sa proizvodnjom.Postoje cetri varijante modela koji se razlikuju samo po boji brojcanika,beli,plavi,braon i crni model.
Brojcanik je prica za sebe ni sam siguran od kojeg je materijala ali ima efekat kao da je enamel,najzanimljiviji su markeri koji izgledaju kao kit-kat cokoladice.
Pored kucista,visoko polirane kazaljke i markeri daju satu neverovatan efekat,jedino sto su mogli da produze kazalku za pokazivanje sata za 1mm.
Kuciste je veoma dobro uradjeno prelep efekat daju matirane i polirane povrsine.
Mehanizam je standardni 6R15.
![]()
mnogo ali bas mnogo ti zavidim
ovaj sat (samo u beloj boji) je 1. na listi mojih zelja!
uzivaj
Dobar!
Bookmarks sajtovi