Evo jos "malo" slika mog faorita u obije varijante (sorry ako davim prehladjen sam a i lose je vrijeme pa se ne moze na plazu).
Tesko mogu opisati koliko volim ovaj sat. Ljubav prema Longinesima traje od djetinjstva i radost kad sam ga konacno pazario bila je neopisiva. Slike nisu u potpunosti mjerodavne, ali vidi se koliko paznje posvecuju detaljima prilikom izrade. Jedina zamjerka koju imam na dizajn ovog sata je cinjenica da je natpis automatik na engleskom a ne na francuskom, da ima ono QUE na kraju bio bi savrsen
Uglavnom ga nosim na metalnoj narukvici (mnogo mocnije izgleda) a kozni kais (kupljen u Identicu odvojeno) mu daje onaj dodatni dasak elegancije (veoma lijepo se uklopi sa svjetlijim odjelima, koja zbog posla sve cesce moram da nosim) ali inace ide uz gotovo sve kombinacije.
U njemu je pouzdana ETA 2824-2 (odstupanja na nivou cca 7 sekundi tamo vamo dnevno) a cifer mu nije bijeli vec sedefasto srebrni sa diskretnim koncentricnom sarom u kombinaciji sa snijezno bijelom na markerima i obodu. Kazaljke i brojevi su posrebreni tako da imaju specificnu boju srebra (koje i inace nosim, pa je to bio razlog vise za ovu bebu).
Ako vam ikada dodje pod ruku, a hocete vjeciti, elegantni sat, nema sta da se razmislja, to je to.
I jos jedna bitna stavka, nema luminove na njemu, dakle nema pozuklih mjesta za 20ak godina!
Pozz![]()
Registracija
Help

267Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi