Lepi su ti satovi, a narocito ova crvena Raketa
Prelijepa kolekcija napose Rakete i Longines!
![]()
Šta je tu skromno?
Odlični su!
Bar dva-tri bih voleo da imam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala, hvala
Crvena Raketa je plod povelikog truda (mehanizam i cifer je Raketa 17 rubina a tjelo od Vostoka), sam sam je sastavio i ispala je odlicno. Pletena narukvica je isto iz perioda SSSR i igrom slucaja sam je nasao a uklopila se savrseno.
Raketa 24h je takodje spasena i dodata joj je metalna narukvica (mnogo brusenja i poliranja) ali sad lijepo i diskretno lezi na ruci.
Longines Conquest je moj miljenik i, po mom licnom misljenju, najljepsi primjer proste elegancije u bijeloj boji koji se trenutno moze naci na trzistu oko hiljadarke.
Posebno vam preporucujem Zodiac ako naletite negdje na njega (neko vrijeme sam ga prodavao, ali sam se predomislio).
Pozz![]()
...kako rekoše kolege, zajsta lepo. I meni je ta crvena Raketa odmah zapala za oko, kao i Longines. Nego, svidja mi se sama kombinacija odabranih modela, jer bukvalno svaka prilika ima svoj sat ! Elegancija, sport, šetnja, posao... ama sve je pokriveno pravim modelom. Odlično !!!![]()
Tvoja lepa kolekcija)
super su ti satovi
next year at this time I'll be a millionaire
pa, to je i ideja.
sat za svaku priliku, svaka prilika za sat
Ima ih jos, neke prodajem, neke ne a sada ganajam neke novine... nisam nista pazario odavno, hvata me nervoza.
Trebalo bi mi nesto elegantno crno, razmisljao sam o novoj Longines conquest GMT seriji ali ne bih ovom bebanu da pravim konkurenciju, naljutice se![]()
Super ti je kolekcija.Meni je ZODIAC prelep.Samo nastavi
Jovane, sjajna je kolekcija a meni se posebno svidjaju Protrek i naravno Longines. Zaista je pun pogodak!
P.S. Zelim ti da ti Visodate sto pre doleti u kolekciju, zaista je prelep sat. Mada bih ti ja pozeleo i jednog Hamilton Jazzmaster Viewmatic-a![]()
Poslednja ispravka: vladas (22.7.2012. u 10:06)
No time to lose
Bookmarks sajtovi