1280Likes
-
Re: joppa - moja kolekcija
Odlican, Joppa- cestitam! Ovakav ne-digi G bi i mene dobio. Svidja mi se raspored boja i...analognost. Pretpostavljam da su dimenzije pozamasne?
-
Hvala svima. Nagadjam da je oko 50mm ali djeluje manje na ruci od gdf-100. Narucio sam crnu gumu za njega, oranz ce biti kombinacija za ljeto. Sve u svemu zadovoljan sam jako.. solarac, tough movement, sinkronizacija vremena, lume je onako cisto ok, stoperica, world time, alarm i paralelno pracanje 2 vremenske zone (na jedan gumb se mogu swapati izmedju glavne i sekundarne). To je u biti sve sto mi treba. Bilo bi dobro da ima i neko osvjetljenje na gumb ali ajde..
-
Čestitke i od mene.
Jako lep G-Shock.
Prosto je neverovatno da nema osvetljenje (ozbiljna zamerka)
-
Sto bi rekao gogmajster ovakav G bi i mene dobio
svaka cast prelep
-
-
Super! Imas li jos neku sliku da ga malo bolje vidimo? Pozz!
-
Probat cu sutra koju okinut..
Inace prezadovoljan sam sa satom, nema previse kerefeka ali jako efektan, svi modovi idu preko sekundare i druge vremenske zone na '3', super izgleda kad se sve zivo vrti.
Donji subdial uvijek pokazuje vrijeme u 24h formatu. Sync preko radio odasiljaca u Njemackoj radi kada ga ostavim blizu prozora (u mojoj peli style kutiji za satove ga ne moze ulovit). I mogu ga isfurat na posao bez da se osjecam geeky. :p
-
-
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi