Sledeci u mojoj kolekciji je prvi automatik sat koji sam kupio zahvaljujuci registraciji na ovaj forum, gde sam prvi put i cuo i video od vas koje su prednosti ovakvih mehanizama. Tada nisam imao nesto para (nemam ih i dalje) pa sam odlucio da prodjem sto jeftinije a da uzmem sat koji je izgledom najblizi mom nacinu odevanja, ponasanja,....a to je sportski ili casual. Svideli su mi se i tada vec neki Seiko modeli ali nisam za njih imao novac da ih kupim ovde a nisam imao nikoga preko da mi donese. Jos jedan razlog zasto sam se odlucio za ovaj sat je taj sto volim da sam sto originalniji a za ovaj sat niko U MOM okruznju nije ni cuo ni video a kamoli da ga ima. Zato je odluka pala (i nisam pogresio, i sada mi je najdrazi sat u kolekciji) Orient black mako:
Registracija
Help

382Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
) pa sam odlucio da prodjem sto jeftinije a da uzmem sat koji je izgledom najblizi mom nacinu odevanja, ponasanja,....a to je sportski ili casual. Svideli su mi se i tada vec neki Seiko modeli ali nisam za njih imao novac da ih kupim ovde a nisam imao nikoga preko da mi donese. Jos jedan razlog zasto sam se odlucio za ovaj sat je taj sto volim da sam sto originalniji a za ovaj sat niko U MOM okruznju nije ni cuo ni video a kamoli da ga ima. Zato je odluka pala (i nisam pogresio, i sada mi je najdrazi sat u kolekciji) Orient black mako:

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi