Drage kolege,
Bliži se godinu dana od kako sam postao deo ovog prijatnog društva i došlo je vreme, da pokrenem prste i predstavim svoju kolekciju, a ne samo da otvorenih usta buljim u zanimjive, prekrasne satove i kolekcije horoloških rođaka na forumu.
Dugo sam razmišlajo na koji način, da to uradim i na kraju sam se odlučio na onaj, koji bi se meni lično najviše svideo prilikom susretanja sa satovima ostalih kolega. Zato ću sledečih nekoliko nedelja poštovani forum daviti sa tehničkim podacima i nekim ličnim osvrtajima na brendove i modele.
Nadam se, da će možda neko naći ponešto interesantno i korisno, što bi mu dobro došlo prilikom donošenja odluke o izboru ili uopšte u razmatranju određene opcije.
Evo i ovom prilikom, se unapred izvinjavam za sve pravopisne greške i poneke manje razumljive misli, kojih će biti. Nekoliko puta sam napomenuo, pa je red i da u uvodu u predstavljanju kolekcije ponovim, da pišem iz Slovenije i da je dugi niz godina skoro potpunog izostanka svakodnevnog zvaničnog kontakta sa maternjim jezikom doveo moj rečnik na siromašnu razinu.
Pa, da krenem...
Registracija
Help

3030Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi