Mislim da ce automatici biti bombe. A ja još čekam onog Balaura, koji je zasad na čekanju za izradu. ispada da bi ga morao preskupo (na)platiti.
Ono što je pozitivno je da je odlučio da će sada intenzivnije ici po sajmovima i razgovarati i pregovarati s proizvođačima o onome što je moguće i kako je moguće izvesti od njegovih dizajna. mislim da je to pametno i pohvalno, direktniji, a planiraniji pristup koji onda u startu može rezultirati željenim.
Nego, da se ja pohvalim poklonom za godišnjicu od svoje drage. Kukao sam za kutijom za satove, pa je odlučila poduzeti nešto. Umjesto kupovanja, uzela je jeftiniju kutiju i napravila sama jastučiće. Završna obrada kutije još je u planu, ali bar sad imam mjesto za čeda svoja. Jastučići su onak...metro..tj. žensko-estetski orijentirani, ali razveselila me jako.
Pogađate koji je najpozitiviji aspekt kutije...
![]()
Registracija
Help

242Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
. Kukao sam za kutijom za satove, pa je odlučila poduzeti nešto. Umjesto kupovanja, uzela je jeftiniju kutiju i napravila sama jastučiće. Završna obrada kutije još je u planu, ali bar sad imam mjesto za čeda svoja. Jastučići su onak...metro..tj. žensko-estetski orijentirani, ali razveselila me jako. 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi