242Likes
-
-
-
Re: gogmajster-moji satovi
Još malo završne obrade, i biće to jedna odlična kutija.
Jastučići su mi baš zanimljivi.
Tek sada kada sam ih video na okupu, shvatio sam kakvu interesantnu i egzotičnu kolekciju imaš.
I svaki komad je odličan, tj. nešto što bih rado nosio
-
zavrsna obrada kutije je odlicna, jastucici su jako lep detalj
-
Hvala dečki!
Shvatili ste poantu kutije- s dva prazna mjesta (a i još 2 rezervna jastučića) dobio sam prešutni blagoslov da ih popunim
(odnosno to sam si ja tako protumačio, a ona je šutnjom valjda potvrdila
. Inače mi se draga bavi krojenjem, pa su mustre za jastučiće odabrane iz restlova, hehe.
A što se kolekcije tiče,moram priznati da se vodim točno određenom shemom otkad me zahvatilo ovo ludilo. Pokušavam zastupiti i sve temeljne tipove satova (diveri, pilotski, vojni, dress itd), sve temeljne vrste mehanizama i zemlje proizvodnje, a i ciljam zastupiti glavne boje, da mogu kombinirati s različitom odjećom.
Znate da su mi iz kolekcije dosad u biti otišla po meni 2 'najjača' sata, ona Seiko petica i Citizen, tj. oni koji bi prosječnom konzumentu bili najnosiviji.
No zakaparen je jedan plavi micro brand sa Seiko mehanizmom da pokrije japanski automatik, a čekam i jednu egzotiku koja že možda biti smedja. tako da neće ova 2 jastučića još do kraja ove godine, nadam se, ostati prazna.
A za nagodinu, kruna- švicarski ili njemački automatik. To je plan.
Poslednja ispravka: gogmajster (2.8.2014. u 18:21)
-
ako tako treba, ne sedas na motor od 1000ccm odmah, ja sam prihvatio kao aksiom savet da svaki novi bude skuplji od prethodnog
-
Upravo tako. Ovu godinu sam si uzeo kao eksperimentalnu- probati razne stilove, a probati ostati unutar nekog budzeta, iživiti se
. U biti sam se onih zas koje sam još i mogao dobiti neke pare i prodao i to ide u fond za iduće, skuplje. A ovi ostali su ionako ili very low budget, ili znam da ostaju zauvijek u kolekciji. Amfibija jer je poklon koji mi puno znači, a Seagull jer mi- žena ne bi dala da ga pridam. To je njezin miljenik i često ga posudi i obožava. Tako da je na njega veto. I s pravom!
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi