Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 266
Like Tree977Likes

tema: Dragojlovic Darko - Moji Satovi

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    248

Određen forumom Re: Darko - Moji Satovi

Sledeci na redu je jedan sat koji mi je veoma drag i rado ga nosim. To je ujedno i prvi sat kupljen nakon savjeta dobijenih na ovom forumu.

U pitanju je Victorinox Swiss Army Chrono Classic. U njemu kuca ETA G10 iz ETA fashionline serije, sam mehanizam nije nesto posebno u pitanju je najjeftiniji Etin kvarcni mehanizam, ali za sada odradjuje posao odlicno. Precnik sata je 41mm, debljina 11-12mm, i s obzirom da dolazi na crnoj koznoj narukvici moze se iskoristiti kao veoma lijep dress sat. Staklo je safirno sa AR premazom sa unutrasnje strane. Kupljen je preko Jomashop-a jer u CG i Srbiji ne postoji uvoznik ovih satova, sto je zaista steta jer se radi o lijepim i kvalitetnim satovima. Najljepsi dio sata je svakako cifer koji je u boji slonove kosti i veoma se lijepo presijava na svjetlu. Jos ljepsim ga cine i prstenovi oko podbrojcanika. WR je 100m, mada ga ne kvasim zbog kozne narukvice.
    Krunica je nezasticena ali je na njoj utisnut logo proizvodjaca, sto je jos jedan lijep detalj.

marko14, RUS, vladas and 23 others like this.

Istaknuti član Avatar korisnika marko14
    Član od
    21.3.2009.
    Lajkovi
    8022
    Reputacioni uticaj
    29

Određen forumom Re: Darko - Moji Satovi

Super ti je kolekcija Darko
    Dragojlovic Darko likes this.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi