Vladas, stvarno nema smisla to sto radis. Ides po tudjim temama i pravis off topic, a svoju nikako da otvoris.
A imas ti sta da pokazes.![]()
Vladas, stvarno nema smisla to sto radis. Ides po tudjim temama i pravis off topic, a svoju nikako da otvoris.
A imas ti sta da pokazes.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Cestitke Darko jako lep sat.
Nije paket isao u HR. Posrednik je koliko sam ja shvatio u Americi, oni tamo kupe kad stigne kod nih u skladiste, obracunaju postarinu i proviziju u posalju direktno u CG. 70e me izasla postarina i provizija (8%) za sat, parfem i jos neke sitnice sve je bilo u jednom paketu pa je bio prilicno tezak otud i toliko postarine. Nasao sam neki kupon za Ahfrod koji skida 50$ pa je izaslo malo jeftinije. Nije bio problem da bude USPS, vjerovatno je od Ashforda do adrese u Americi islo UPS-om a poslije sam biras koju ces postarinu i oni obracunaju cijenu, takodje su mi stavili manju vrijednost na paketu, zato sam i platio 4 e pri preuzimanju na znam za sta
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (6.12.2013. u 18:36)
Cestitke Dragojlovicu,prelep sat.
Hvala svim na lijepim zeljama i cestitkama![]()
....kad budeš u prilici, slikaj ti to još![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
4 eura posta naplati za svaki paket nemam pojma za sta valjda za pregled neki.i meni sve sto stigne iz USA bez carine naplate 4 e
Darko, Hamilton je bombona. U zdravlju ga nosio.
Bookmarks sajtovi