Uuu sat izgleda bas dobro....!![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
-evo još jednog primerka u mojoj skromnoj kolekciji...
Reč je o džepnom izdanju Molnija kvarc sata. Najverovatnije nema nikakvu vrednost, ali ima predivne rimske brojeve i lepu preglednost. Evo slika...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inače, sat je ispravan, samo je potrebno očistiti kontakt baterije i staviti novu bateriju...
Eh, da, trebalo bi zameniti staklo, ali nije ni obavezno. Ima malu "naprslinu" na staklu.
Poslednja ispravka: backarelli (4.12.2011. u 19:39)
Lep sat.... Nisam znao da postoje takve dzepne Molnije a da su kvarcni...Ja imam staru dedinu Molniju, navijaca...![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Da,unutra je Poljot 2456 kvarcni mehanizam.
Postoje i ovakvi satovi sa day/date funkcijom u kojima je mehanizam Poljot 2450.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
nemojte se cuditi postoi i luc kvarcni,sve je prvo postalo od Rusa pa ovi ukrali i dobro izreklamirali
-mojoj sreći nema kraja !!!... sa svim ne planirano, na moju ruku dospeo je jedan pravi ruski lepotan.
Radi se o Strumanskie SS 18 . Za potpun doživljaj i uistinu prelep zvuk kucanja je zadužen 3133 mehanizam.
![]()
![]()
![]()
![]()
Žao mi je što fotografije ne mogu pokazati pravu lepotu ovog dase... Planirani Seiko će još malo pričekati, jer ovog Ruju kao da sam čekao celog života...(tako se bar osećam)
Sat sam kupio kao polovan , ali pravo čudo kako je dobro očuvan, s`obzirom na titaniumsko kućište. Kao iz radnje...
Bookmarks sajtovi