Evo naterali ste me da i pored jadnog fotografskog umeca (zivopisanje mi mnooogo bolje ide) fotkam satice.
Evo vam njihove fotke za licnu kartu:
Model je oznacen na svakoj fotki. Otprilike su poredjani po intenzitetu nosenja. NavMAsteru treba baterija i da se jedan deo mehanizma okrene jer sam ga stavio naopako kada sam ga rasklapao (naravno, posle me mrzelo da sve radim iz pocetka).Odlican ''dzepni'' sat, taj Canyon NavMaster (puk'o kais ali nema nacina da se zameni).
Neki od mojih ljubimaca vape za sredjivanjem ali to ce da saceka. Trenutno sam jos uvek u fazi prvobitne akumulacije kapitala (takoreci SATitala)Sturmanu i Bikonji treba servis, a Citizen ima neke fleke (kao od lepka) sa UNUTRASNJE strane ''prozora''.
E sad, dva jedina svemirca koja trenutno posedujem jesu Poljot Sturmanski 3133 i Casio G-Shock DW 5600e.
![]()
Sturman je u raznim varijacijama (sa srebrnim ciferom, sa crnim, u OKEAH verziji...) nosen na brojnim sovjetskim kosmickim misijama:
Evo fotka Anatolija Berezevoja sa Sturmanom srebrnog cifera na ruci, njegov Sturman prodat kod Sotbija i objasnjenje lot-a sa te aukcije:
Casio DW 5600e je jedan od G-jeva koji su NASA sertifikovani za kosmicke misije. Ima dosta fotki svemiraca sa 5600 na ruci. Prvo je nosen 5600c (sa metalnim kucistem, usrafljujucim poklopcem i BEZ iluminatora), ali cest je i 5600e.
Toliko za sada....(od koga je i to je vise nego dovoljno)![]()
Registracija
Help

341Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odlican ''dzepni'' sat, taj Canyon NavMaster (puk'o kais ali nema nacina da se zameni). 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi