2Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Trilema, Citizen, Seiko, Certina
Zdravo,
pre svega da vas pohvalim, drago mi je da ovakav forum postoji.
Kupio bih sebi prvi sat. Muskarac treba da ima dobar sat. Za mene licno, taj sat ce predstavljati i obeleziti na neki nacin desavanja u jednom periodu zivota. Zvuci cudno ali meni znaci.
Sta mi se svidja od satova? Pre svega Tag Heuer Carrera serija i Omega Speedmaster serija. To mi se svidja i postujem. Sta mogu da priustim sebi je drugacije pa otuda i ova tema. Napravio sam, ako se moze reci uzi izbor. Voleo bih da prokomentarisete, predlozite, ukazete na neke cinjenice koje meni nisu poznate. Moje znanje o satovima je skromno, znam sta je Longiness, Audemar Piquet, Omega, sta su modni satovi, japance poredim sa njihovim automobilima i tome slicno.
Sat cu nositi svakodnevno, posao, izlazak, voznja motocikla, sunce kisa, toplo hladno. Lista je ovakva:
Certina DS Podium Big Size
Certina DS Podium Big Size Chronograph Silver and Black Dial Black Leather Men's Watch C0016471603700 - DS Podium - Certina - Watches - Jomashop
Citizen
Citizen Skyhawk A-T Chronograph Perpetual Men's Watch JY8050-51E - Skyhawk - Citizen - Watches - Jomashop
Casio, blago naklonjen
Casio EQS-A500DB-1A
Pucajte ^^
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi