Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 17
Like Tree2Likes

tema: Trilema, Citizen, Seiko, Certina

Hybrid View

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Određen forumom Re: Trilema, Citizen, Seiko, Certina

Alekre dobro dosao na forum.

Dobre satove se izabrao.
    Certina ima dobar Eta mehanizam ETA 251.264 (http://www.onewatchforyou.com/en/ds-...471603700.html ). Sat nema toliko funkcija koliko druga dva predlozena.

Citizen je isto tako dobar izbor. Pravi multifunkcionalni sat. Mislim i da je malo pregledniji od Casia jer ima displeje pa je to bar meni malo preglednije.

Casio je takodje dobar sat jedino mislim da ta usrafljujuca krunica nije bas previse zgodna jer svaki put kada zelis nesto podesiti moras odvrnuti krunicu. Verovatno bi ti malo ko preporucio Casio pored Citizena ali mislim da je to vise nego dobar sat samo sto kod nas nije mnogo zastupljen pa se sve svelo na G Shock i Edifice seriju.
    Potencijalni estetski problem kod tog sata je PVD premaz na prstenu oko stakla. Taj premaz se pre ili kasnije izgrebe a ne moze se polirati kao sto se mogu polirati ogrebotine na cistom celiku. S druge strane ne bi trebalo da je to velika prepreka prilikom odlucivanja sta izabrati.
    Video

Jedan opis sata Review of Casio Edifice EQSA500B-1AV - Video

Pogledaj i ovaj model Citizena Citizen BL5250-53L
    Ovde imas opis tog sata Citizen BL5251-51L Odlican sat, lep dizajn, titanijum, safir, 200 wr, odlicno osvetljenje.
    Kod nas na forumskim oglasima (Polovni satovi) imas vrlo slican sat, na koznom kaisu, mineralno staklo umesto safira i 20-tak hiljada din je jeftiniji nego u Sense Watches.
    Poslednja ispravka: skydrummer (31.1.2017. u 0:15)

Stariji član Avatar korisnika nele
    Član od
    23.2.2011.
    Lajkovi
    2222
    Reputacioni uticaj
    17

Određen forumom Re: Trilema, Citizen, Seiko, Certina

ovog puta casio

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme