dobrodosao na forum, ja bih pre svega kupio automatik, kvarc ne volim iako su kvarcni satovi tacniji, od svih ovih automatik satova uzeo bih Tissot PRC 200 ili PR 516 pre svega zbog izgleda, verujem da medju svim navedenim automatik modelima i nema nekih prevelikih razlika u kvalitetu, a i cene su identicne, mada PRC 200 ima hronograf funkciju i to je dodatni plus, ako bih kupovao Tissot sa kvarc mehanizmom to bi sigurno bio neki T-touch model ili Sea touch model...o mehanizmima ce ti drugi clanovi vise reci, mislim da sa ETA mehanizmima u automatik modelima neces imati nikakvih problema, PRC 200 nema ako se ne varam staru i proverenu etu u sebi i malo ljudi je do sada imalo iskustava sa tim mehanizmom....rece ako imamo nekih predloga, za novac od 350 evra ja bih isto kupio Tissot ali ovi modeli koje si naveo znatno prevazilaze tvoj budzet, za na primer 700-900 dolara koliko iznosi cena na linku koji si naveo uzeo bih pre svega neki Archimede ili Stowu ili cak Fortis B-42 na popustu i sa tax free opcijom