Pozdrav svima. Čitam forum lagano poslendjih par dana, ali ipak nisam našao rešenje za moju dilemu. Nosim kao neke satove, kad krenem van stana bez sata osećam se kao da sam go. Međutim, do sada nisam previše obraćao pažnju na to šta stvarno imam.

Za preko dana, zbog prirode posla gde može lako doći do oštećenja, nosim G-shock. Da ne brinem gde lupam. Drugi deo posla, popodne i uveče sam nosio neki malo elegantniji, ali isto jeftino đubre. Sad se još i pokvarilo.

Šta mi treba:

- Da može da se nosi svakodnevno, uz raznu garderobu osim sportske (mora da "čučne" i uz sakoe i odela). Zato gledam sa crnim kožnim kajišem, ili eventualno da može da se menja crni i braon.

- Da se uklapa u budžet do 700 EUR. U nekom slučaju, ako mi se baš svidi, da ide do 1000 EUR, ali je to već previše.

- Da nije šljašteći i da previše bode oči. Pre neki dan sam sedeo sa likom koji nosi zlatni Rolex Yacht Master II. Svaka čast na satu i vrednosti, ali ja to ne bih nosio.

- Preferiram novo iz radnje, mada može i polovno (baš mi se svideo Longines Flagship koji se prodaje na sajtu)

Šta bi preporučili kao najbolju kupovinu za ovo što meni treba?

Hvala