+1 za seiko
+1 za seiko
^ drago mi je ako sam ti na bilo koji nacin pomogao,mislim da si sa svim ovim navedenim razlozima,nacinio zaista dobru odluku. Ja sam i sada "glasao" za Citizen. To sto sam rekao da sam malo skeptik,ne znaci da mislim da danas ne valjaju ili da ih necu uzeti. To je zbog nekih njihovih ranijih boljki. Danas su komentari uglavnom pozitivni prema ovoj tehnologiji,i siguran sam da ce Citizen to i dalje usavrsavati... Nighthawk je jedan od meni "must have" modela i ja nemam nista protiv njih. Samo...jos uvek nisam imao ni jedan![]()
Ne znam koga da lajkujem jer svi nesto medjusobno lajkujete a sve isto pise)) hehehe
next year at this time I'll be a millionaire
off
milance, evo ja cu tebe da lajkujem, da ne budes tuzan... koncno da se svi slazu ovde![]()
jole777 kaže:
"....... Obicno ga pustim da sam shvati sta znaci ono "...ima dusu" ....."
Mislim da si upravo shvatio
Ali,ne ocajavaj,i taj tvoj ima ite kako upotrebnu vrednost. Ja sam 100 puta uvece otisao u grad bez sata,jer me nervira da tresem ove moje, svi "spavaju",a sat mi treba nekih 3-4h samo...jer preko dana radim bez njih. Ja od svih mojih do sada,najvise cujem onog kineza. Seiko se cuje samo kada se nasloni na uho, Fortis malo vise,ni Orient i Citizen nisu nista bolji bili, nista posebno. Mislim da se rucni navijaci puno bolje,i lepse cuju...
A,ni jedna kolekcija nije "smesno mala". Najbitnije je da ti volis te satove koje imas,i koje ces imati, i da ces uzivati u njima. Proci ce kroz tvoje ruke dosta njih,neke ces zadrzati,neke ne, ali budi siguran u jedno,nikada ih neces imati dovoljnoKao i svi mi ovde...
Ja cu samo ovo dodati Seiko moze uvek biti vintage klasika i uvek ce imati vrednost Citizen nije los sat ali nakon nekoliko godina nema vrednost eto proverite i sami koliko kostaju vintage primerci seika a koliko citizena , citizeni su duplo i jace jeftiniji nego seiko vintage primerci, tako da moj savet je Seiko !
Iskreno, lep je Citizen, jos jedna fotkica sa neta! Koje su cene satova? Da budem iskren, Mako mi se dopada samo na slikama, jako siromasan izgled ima uzivo!
Ova 5-ca mi je kao da su na brzaka uzeli pare ljudima, neki slican izgled vise serija Seiko satova koji veoma podseca na Submarinera...moze to kod Seika dosta bolje, Diver SRP043K1, barem se razlikuje, ima nesto svoje za slicne parice!
![]()
Bookmarks sajtovi