Eeehhh... saznao sam da ću pred kraj meseca možda moći da se istegnem i do 200€ ...
Naravno, odmah i apetit za satom raste !
E sad, ubih se od čitanja foruma i googlanja po netu. Trudim se ,da vas što manje gušim... sada i pored moje sigurnosti, da će to biti Seiko, naleteo sam na još jedan model, koji bi želeo da imam.
Reč je o Citizen AT0970-16E modelu. Jeste da je kvarc, ali bi baš da probam taj "eko-drive" . Što se izgleda sata tiče, ispunjava moje želje. Reč je samo, vredi li razmišljati o njemu...
...iz te eko serije mi se takodje svidja i AT0761-08E model. Oba su po mom ukusu...
...šta vi mislite , da li ostati pri prvoj nameri (Seiko snzg15) ili pak se ponoviti nekim od ova dva Citizen-a.
Izvinjavam se u napred, ako "davim"...
Registracija
Help

32Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Eko-Drive mehanizam je odlican i pouzdan ali razmisljajmo dugorocno...Svaka baterija ima rok trajanja pa tako i kod ovih satova..Problem se moze pojaviti kada recimo, posle 10-15 godina postenog rada eko-drive satova moras da mu promenis bateriju ili ako doje do ne daj Boze drugog kvara, da li ce biti tada jos uvek rezervnih delova za ovaj mehanizam, posto je on ipak kvarcni a ne mehanicki... Moze i da bude, ali verujem da ce njihova cena biti mnogo paprena...
druze,ovako sam se i ja vodio kada sam kupovao prvih nekoliko satova,a onda se setio da ne razmisljam ni o svojoj glavi za 15 god,a kamo li o satu . Nek on radi posteno 15 god i ja zadovoljan... tada cu imati...pa skoro 45,nece mi ni biti vise isti ukus 
Heheheh, ma salim se, mozda sam otisao u krajnost, medjutim, poenta je bila da coveku predocim sta bi moglo da bude i da je mehanika ipak bolja a da je Seiko ipak Seiko,hehehe...
Ama , vi ste meni za svaku pohvalu, bez obzira za koji model se odlučim.
E sad, bio sam čvrsto uveren da želim mehaniku, sve dok ne pročitah par tekstova na netu, vezano za ove Citizen-ove lepotane.
.

Bookmarks sajtovi