Ima ga i na Amazonu Seiko SNQ097
Ima ga i na Amazonu Seiko SNQ097
Kako ti se čini ovaj Candino za 17000 din?
![]()
Sat sam inače planirao da kupim u USA, a ovde sam ih gledao pošto se tamo Seiko u većini slučajeva naručuje preko neta, pa čisto da ga opipam pre nego što ga kupim... Tissot u ruci deluje kvalitetnije, najveću zamerku kod Seika imam na narukvicu koja deluje baš jeftino, sa kožnom bi to bilo ok i naravno nedostatak safirnog stakla...
A opet na netu nađoh ne tako mali broj njih koji se žale na tu Etu G10.211...
Dok se ovaj 7T92 pokazao dosta pouzdanim...
Meni je ovaj SNDC33 najlepši i mislim da ću najverovatnije njega uzeti, ali bilo ko ako ima iskustva sa ova dva mehanizma neka se javi i iznese svoje utiske...
Ako hoces malo elegantniji sat sa za nijansu boljom zavrsnom obradom onda izaberi Tissot PR50. Mada, medju ponudjenim modelima, a imajuci u i vidu cenu i ja bih se verovatno odlucio za SNDC33.
just nice and easy now...there is no need to rush
Lep mi je i on, ali pošto ću gotovo sigurno uzeti SKX007, ipak bi za ovaj drugi izbor tražio neki malo "smireniji" sat...
^ nije ti losa taktika
odma dva![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Sta kazes na ovaj?
Seiko SNQ097 Men's Black Leather Strap Perpetual Calendar Watch
Čitaš mi misli...
Baš sam hteo i za njega da pitam, sat mi je odličan, ima ga i u plavoj varijanti mada mi je ovaj lepši...![]()
Bookmarks sajtovi